Kidprenor

Ajută-ți copilul să deschidă calea către un viitor nemărginit!

Răsfoiește primele pagini

Cartea are 10 capitole, scrise pe înțelesul oricărui copil care îi vor stârni curiozitatea dorința de învățare.

Despre Kidprenor

Matthew și Adam Toren sunt frați, antreprenori, investitori și mentori. Și-au petrecut mulți ani studiind cele mai bune practici dintr-o afacere și acum îi învață și pe alții cum să aibă o afacere de succes

Cei doi au pășit în lumea antreprenoriatului încă de la o vârstă fragedă, cu ajutorul bunicului lor care i-a îndrumat. Mai târziu, cei doi au declarat că și-ar fi dorit să aibă o carte care să îi învețe noțiunile de bază despre antreprenoriat și cum să le pună în practică, pe vremea când erau mici.

Așa că au creat-o chiar ei, și în scurt timp, a ajuns să fie bestseller în America și a apărut în diverse publicații precum:

Acum, Kidprenor se lansează și în România

Valentin Maior și Cotiso B. Nistorică sunt doi prieteni pe care îi leagă pasiunea pentru antreprenoriat și educație.

Valentin a crescut într-o familie de profesori, de unde probabil a și preluat pasiunea pentru educație. De mic copil i-a plăcut să lucreze ca să aibă proprii bani, iar mai apoi și-a început cariera ca programator, în Cluj-Napoca.

În 2014 a primit oportunitatea de a merge la Paris unde a lucrat în domeniul consultanței. Acela a fost momentul în care a realizat că punctele sale forte sunt abilitățile de comunicare și coordonare, astfel încât a căutat permanent să le dezvolte. Caută mereu să vadă lucrurile frumoase din jurul său, să colaboreze cu oameni cu viziune pe termen mediu și lung și să adauge valoare în tot ceea ce face. Susține și crede în valorile din România, și are încredere că împreună putem construi un viitor mai bun copiilor noștri, dacă alegem să ne implicăm.

Cotiso a fondat propria lui școală de dans pe când era încă pe băncile Facultății de Litere din Cluj, în anul 2009.

Pasiunea pentru educația non-formală prin dans, împletită cu calitățile antreprenoriale acumulate prin expunerea la acest mediu timp de peste 11 ani, l-au făcut să simtă că oamenii au nevoie de o schimbare a modului în care privesc educația și mai ales dezvoltarea financiară.

Faptul că este tatăl unui băiețel minunat de 6 ani, i-a întărit și mai tare viziunea că acest tip de educație este esențial.

„Copiii ar trebui să fie expuși încă de mici la aceste concepte de tip antreprenorial, cât încă mintea lor le poate transpune la nivel de joacă. Astfel, vor vedea procesul de câștigare a banilor ca pe o joacă atunci când vor crește mari.”
Cotiso B. Nistorică

„Kidprenor este un proiect de suflet prin care ne imaginăm și dorim să contribuim la dezvoltarea unei noi generații de antreprenori cărora să le oferim suportul educațional atât de necesar în înțelegerea activității antreprenoriale.”
Cotiso B. Nistorică și Valentin Maior

Kidprenor vine în ajutorul oricărui copil care vrea să:

O secundă! :-)

Crezi că al tău copil are nevoie de puțină inspirație?

Descarcă gratuit
ghidul cu 50 de idei