Kidprenor – educație antreprenorială pentru copii

Ghidul de educație antreprenorială pentru copii

Ghidul de educație antreprenorială, preferat de zeci de mii copiii din România

* Rezervă Ora Demo GRATUIT după plată

89 RON

25% Discount 67 RON

Răsfoiește cuprinsul cărții!

Cartea are 10 capitole, scrise pe înțelesul oricărui copil care îi vor stârni curiozitatea și dorința de învățare.

Câteva publicații care au scris despre noi

Sunt multe cazuri în care cititul unei cărți, a schimbat viitorul unei persoane.

Despre Kidprenor

Conceptul a luat naștere în Statele Unite ale Americii, datorită a doi frați, Matthew și Adam Toren, care au pășit în lumea antreprenoriatului încă de la o vârstă fragedă, cu ajutorul bunicului lor care le-a ghidat primii pași pe acest drum.

Mai târziu, cei doi au declarat că și-ar fi dorit să aibă o astfel de carte pe vremea când erau mici. Așa că au creat-o chiar ei, și în scurt timp, a ajuns să fie bestseller în America și a apărut în diverse publicații precum:

Ghidul de educație antreprenorială pentru copii
Ghidul de educație antreprenorială pentru copii

Kidprenor a ajutat și inspirat peste 200,000 copii din întreaga lume până acum.

Îți dorești ca și copilul tău să aibă șansa de a fi un antreprenor de succes?

Știm că în școli nu există, cel puțin momentan, o materie care să pună accentul pe noțiuni practice despre antreprenoriat. În plus, timpul nu este întotdeauna cel mai bun prieten al părinților, încât să se ocupe ei și de această parte fundamentală în dezvoltarea unui copil.

Tocmai de aceea, venim acum cu o soluție, și anume, cartea Kidprenor – Antreprenori Mici cu Idei Mari, care să îl ajute pe copilul tău să devină un adult fericit și de succes. Este cadrul perfect în care orice copil să învețe și să înțeleagă ce este antreprenoriatul într-un mod distractiv și eficient. Cu ajutorul ei, copilul are șansa să își decidă viitorul de unul singur și să obțină beneficii pe care poate și tu ți le-ai dorit când erai mic, dar nu ai avut posibilitatea.

Credem că Kidprenor este cea mai bună metodă prin care copilul tău să se pregătească pentru viitor și să devină cea mai bună versiune a lui.

Este o vorbă care zice că niciodată nu e prea târziu să înveți lucruri noi și să te dezvolți.

Dar noi suntem de părere că niciodată nu e prea devreme. Așa că, ce mai aștepți? Comandă acum și oferă-i copilului tău accesul la fascinanta lume a antreprenoriatului.

Întrebări și răspunsuri

Cartea în format print este disponibilă în limba română.

Cartea este potrivită copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani.

Scopul principal al acestor materiale este să îi învețe pe copii despre lumea minunată a antreprenoriatului, prin intermediul un limbaj simplu și ușor de înțeles care să îi stârnească interesul și curiozitatea. Pe lângă asta, cu ajutorul cărții copiii își vor dezvolta imaginația și aptitudini precum curajul, perseverența, determinarea, focusul, responsabilitatea și încrederea în sine.

Odată achiziționate, accesul la materiale rămâne pe viață.

Prețul cărții în format print este de 89,90 lei. La acest cost se va adăuga transportul în funcție de locația din care comanzi și tipul de transport.

Da. Viziteaza magazinul nostru a vedea lista completă de produse.

Am creat un grup de Facebook unde Kidprenorii să se cunoască și să își împărtășească experiențele, reușitele, provocările și să se ajute unii pe alții.