Kidprenor – educație antreprenorială pentru copii

Kit Start Kidprenor v1

Kitul de Start pe care orice copil îl merită.

Kitul de Start conține:

* Rezervă Ora Demo GRATUIT după plată

240 RON

25% Discount 180 RON

Suntem parte din programul global KIDPRENEURS, care a sprijinit și inspirat peste 250.000 de copii din toată lumea.

Kitul de Start

recunoscut de

Kitul de Start

Setul de abilități pe care copilul tău le va dezvolta cu ajutorul materialelor din Kitul de Start.

Kitul de Start

inițiativă

Creativitate - abilitate Kidprenor

creativitate

GandireCritica - abilitate Kidprenor

gândire critică

Comunicare - abilitate Kidprenor

comunicare

Colaborare - abilitate Kidprenor

colaborare

Responsabilitate - abilitate Kidprenor

responsabilitate

CompetenteDigitale - abilitate Kidprenor

Competențe digitale

Datorită transformării accelerate a lumii din jurul nostru, nu putem ști cum va arăta viitorul din punct de vedere oportunități de business sau de job-uri când copiii de azi, printre care și al tău, vor crește mari.

Pentru asta, cercetătorii spun că fiecare copil trebuie să își dezvolte abilități pentru provocările din viitor (future-ready skills), adică un set de abilități care să îi ajute să se adapteze cu agilitate pieței muncii de peste 10 ani.

Alătură-te și tu celor peste 1800 de părinți care au decis să îi ofere o șansă în plus copilului lor.

De ce le place copiilor și părinților programul Kidprenor

Kitul de Start
Kitul de Start
Kitul de Start
M-a atras faptul ca poate porni de la o varsta frageda pe un drum care il poate ajuta sa reuseasca in viata. Recomand parintilor sa fie deschisi si sa dea voie copiilor de mici sa vada ca viata poate fi frumoasa si viata poate fi construita de fiecare in parte. Recomand parintilor sa ii duca dincolo de fricile si limitele cu care noi am fost crescuti. Practic investesti acum in viitorul tau ca parinte bucuros ca a reusit copilul.
Kitul de Start
Daniela S.
Mamica de Kidprenor
"Kidprenor este o idee foarte bună, chiar necesară și utilă! Programul educațional prin care copiii pot intra în atmosfera mediului antreprenorial și de a învăța pe înțelesul lor ce este și ce face un antreprenor, ar trebui să fie implementat și în școală! "
Kitul de Start
Georgiana T.
Mamica de Kidprenor
“A fost cel mai frumos! M-a atras faptul cum ați vorbit cu noi, erați foarte buni, ne puneați pe toți să vorbim, când ridicam mâna răspundeam. Aș fi vrut să dureze mai mult că mi-a plăcut foarte tare!”
Kitul de Start
Daria
Kidprenor
Daria a fost la Ora Demo, unde i-a placut enorm de mult. A fost foarte incantata sa isi deschida propria ei afacere si sa lucreze pentru ea, sa lucreze efectiv pentru visul ei.
Kitul de Start
Valentin B.
Tatic de Kidprenor
Educația financiară încă de la o vârstă fragedă este unul dintre cei mai importanți piloni ai educației copiilor. În societatea modernă din ziua de astăzi este și va fi tot mai mult una dintre capacitățile cele mai căutate, valorate și de folos atât tinerilor cât și adulților.
Kitul de Start
Vlad M.
Tatăl Ioanei
Fetița mea, Natalia, la prima oră s-a rușinat și a ieșit :). La a doua oră a intrat împreună cu verișoara ei, Daria. Natalia nu a avut curajul să apară în fața camerei și să vorbească dar a ascultat toată ora și v-a "cunoscut". Vinerea aceasta a zis că vrea să intre și ea :). A adus și un coechipier, pe Daria, care a fost foarte încântată de ora, o sa cumpere și ea cursul și o să vi se alăture amândouă vineri.
Kitul de Start
Olga
Mama Nataliei

Poate e și cazul copilului tău!

 „- Copilului meu nu-i place nimic. Nu-i place să cânte, nu-i place să deseneze, nu-i place să scrie și nici măcar după sport nu prea se dă în vânt. De matematică, română și alte materii din astea nici nu mai vorbesc. Stă toată ziua cu nasul în telefon, dar și ăla îl plictisește.” 

Te numeri și tu printre părinții care se lovesc de această problemă și cred că  este ceva în neregulă la copilul lor?!  În cazul acesta, nu ar trebui să-ți faci griji pentru că…

Copilul tău nu are o problemă reală!

Faptul că nu este atras de niciunul din aceste domenii nu înseamnă că e ceva în neregulă cu el, ci pur și simplu nu a găsit înca acel ceva care să-l motiveze. 

Și e normal să fie așa deoarece spectrul activităților spre care copiii noștri sunt încurajați este unul destul de modest. Ca să nu mai zicem că nici nu este foarte practic. 

Spre exemplu: te-ai gândit vreodată că poate e atras de antreprenoriat? 

Chiar dacă în momentul de față, educația antreprenorială de-abia a fost adăugată în programa școlară opțională (cel puțin în țara noastră), aceasta este (probabil) disciplina care va contribui cel mai mult la succesul în viață al copilului tău.

Fiind în același timp mult mai ușor de înțeles și aprofundat decât multe alte obiecte pe care copilul tău le studiază acum la școală, materii precum matematica, chimia, fizica și așa mai departe.

Indiferent dacă viața sa profesională va începe practicând o meserie sau pornind din prima propria afacere, abilitățile antreprenoriale vor fi cele care îl vor ajuta să-și atingă potențialul maxim și să se bucure de prosperitate în viața de adult.

Iar cel mai bun mod prin care orice copil ar putea să învețe antreprenoriat este să înceapă să-l practice, de preferat încă de la o vârstă fragedă.

Tocmai de accea am creat Kitul de Start Kidprenor, un bundle de mai multe materiale de educație antreprenorială și financiară pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani care vor să își dezvolte o serie de aptitudini și un mindset cu ajutorul cărora să devină niște adulți fericiți și împliniți din toate punctele de vedere.

,,Dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții, care nu îl așteaptă.” Woody Allen.

Momentul potrivit nu vine niciodată, momentul potrivit este aici și acum. Însă mulți dintre noi ne punem piedici inventând și căutând scuze și argumente pentru a mai amâna puțin momentul.

Dacă stai deoparte și aștepți momentul “potrivit”, copilul tău va pierde timp, șanse și oportunități importante, așa că NU AȘTEPTA momentul potrivit,  lasă-l să ÎNCEAPĂ cu resursele pe care le are în prezent!

Doar acționând, vei descoperi în copilul tău abilități despre care poate nici nu știai că le are. Spune DA provocărilor și îți vei dovedi ție însuți că ești în stare să obții lucruri MARI, la care până acum nici nu îndrăzneai să visezi.


Garanția ZERO riscuri asigurată!

 

Suntem convinși că o să-ți placă tare mult acest curs și ție și copilului tău. Cu toate acestea, dacă din orice motiv vei decide că nu este pentru tine, ai 30 de zile  la dispoziție în care poți cere banii înapoi. În tot acest timp, copilul tău poate viziona  lecțiile video și se poate familiariza cu cărțile print. Te asigurăm că kidprenorul tău va avea parte de multe informații și sfaturi extrem de utile ce îl vor ajuta să facă primul pas în lumea antreprenoriatului. 

Totuși, dacă ți se pare că acest pachet nu e pentru copilul tău, ne poți trimite un email la contact@kidprenor.ro în termen de 30 de zile de la achiziționarea cursului și-ți vom înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație. E atât de simplu!

Kitul de Start

Întrebări și răspunsuri

Academia Kidprenor este un program de educație antreprenorială pentru copii cu vârste între 6 și 13 ani. Săptămânal instructorii noștri se întâlnesc cu cei mici timp de o oră ONLINE.

De anul acesta derulăm un pilot într-o școală privată din Cluj (OctoFun), urmând ca ulterior să îl extindem și în alte locații la nivel național.


Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Cu toate acestea recomandarea minimă este să știe să citească și să scrie pentru a putea beneficia la maxim de sesiunile interactive.


Scopul principal al acestor materiale este să îi învețe pe copii despre lumea minunată a antreprenoriatului, prin intermediul un limbaj simplu și ușor de înțeles care să îi stârnească interesul și curiozitatea. Pe lângă asta, cu ajutorul cărții și caietului de lucru Kidprenor, copiii își vor dezvolta imaginația și aptitudini precum curajul, perseverența, determinarea, focusul, responsabilitatea și încrederea în sine.


Acccesul la materialele print și digitale este nelimitat.


Dacă le parcurge pe platforma noastră de e-learning, da, este necesară o conexiune la Internet și un dispozitiv de pe care să le acceseze. 

Da, plănuim să organizăm și activități offline unde copiii să interacționeze unii cu ceilalți, să facă schimb de idei, sub atenta îndrumare a unor specialiști care să îi ajute să pună ideile în practică. 

Da. Există o comunitate online Kidprenor, sub forma unui grup privat de Facebook unde părinții copiilor și Kidprenorii să se cunoască și să își împărtășească experiențele, reușitele, provocările și să se ajute unii pe alții.