Kidprenor – educație antreprenorială pentru copii

kidprenor logo
Mulțumim că ai ales să descarci acest ebook și că te preocupă viitorul copilului tău!Sperăm să îi fie de folos copilului tău și să îi deschidă noi orizonturi. 🙂

Academia Kidprenor Viitorul copilului tău începe acum!

 

Academia Kidprenor este un program de educație antreprenorială și financiară pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani care vor să își dezvolte o serie de aptitudini și un mindset cu ajutorul cărora să devină niște adulți fericiți și împliniți din toate punctele de vedere. 

De ce Kidprenor este aliatul perfect pentru copilul tău?

Landing Page DD

Pentru că îl ajută să își dezvolte abilitățile de comunicare;

Landing Page DD

Crește nivelul de încredere în propriile forțe;

Landing Page DD

Dezvoltă abilități antreprenoriale care pot fi folosite și în viața de zi cu zi precum focusul, determinarea, munca în echipa, ascultarea activă. etc.;

Landing Page DD

Este un program online, ceea ce înseamnă că nu mai e nevoie să îți faci griji de traficul aglomerat sau timpul pe care ar trebui să îl aloci pe drum;

Landing Page DD

Este un program ce face parte dintr-o comunitate internațională (peste 200,000 copii beneficiază deja de program la nivel internațional);

Landing Page DD

Materialele digitale sunt atât în limba română, cât și în engleză, copilul având șansa să aleagă în ce limbă dorește să studieze.

Academia Kidprenor este potrivită pentru:

Landing Page DD

Părinții

Landing Page DD

Caietul de lucru Kidprenor

Landing Page DD

Caietul de lucru Kidprenor

Cumpără pachetul Kidprenor astăzi pentru doar 143,99 lei lei!

Landing Page DD

Pachetul este potrivit pentru copilul tău dacă vrei ca el să:

Checkout ID not found

It seems that this is not the CartFlows Checkout page where you have added this shortcode. Please refer to this article to know more.

Despre Kidprenor

Conceptul a luat naștere în Statele Unite ale Americii, datorită a doi frați, Matthew și Adam Toren, care au pășit în lumea antreprenoriatului încă de la o vârstă fragedă, cu ajutorul bunicului lor care le-a ghidat primii pași pe acest drum.

Mai târziu, cei doi au declarat că și-ar fi dorit să aibă o astfel de carte pe vremea când erau mici. Așa că au creat-o chiar ei, și în scurt timp, a ajuns să fie bestseller în America și a apărut în diverse publicații precum:

Landing Page DD
Landing Page DD
cartea-caiet-kidprenor

Acum, Kidprenor a ajuns și în România!

Copiii de astăzi sunt antreprenorii de mâine, așa că această carte, împreună cu caietul de lucru, ambele în format digital, sunt aliatul perfect pentru orice copil curios, cu imaginație și plin de idei, care își dorește să experimenteze universul antreprenorial al adulților, modelat într-o manieră potrivită vârstei lui.

Oferă-i șansa copilului tău să facă parte din noua generație de antreprenori care vor contribui la o țară mai bună!

Kidprenor a ajutat și inspirat peste 200,000 copii din întreaga lume până acum.

Îți dorești ca și copilul tău să aibă șansa de a fi un antreprenor de succes?

Știm că în școli nu există, cel puțin momentan, o materie care să pună accentul pe noțiuni practice despre antreprenoriat. În plus, timpul nu este întotdeauna cel mai bun prieten al părinților, încât să se ocupe ei și de această parte fundamentală în dezvoltarea unui copil.

Tocmai de aceea, venim acum cu o soluție, și anume, pachetul Kidprenor, care să îl ajute pe copilul tău să devină un adult fericit și de succes. Este cadrul perfect în care orice copil să învețe și să înțeleagă ce este antreprenoriatul într-un mod distractiv și eficient. Cu ajutorul materialelor digitale, copilul are șansa să își decidă viitorul de unul singur și să obțină beneficii pe care poate și tu ți le-ai dorit când erai mic, dar nu ai avut posibilitatea.

Credem că Kidprenor este cea mai bună metodă prin care copilul tău să se pregătească pentru viitor și să devină cea mai bună versiune a lui și ne dorim să ducem acest proiect la 5000 copii din România și să îi ajutăm să își transforme visurile în realitate.

Deși am adus conceptul de puțin timp în România, deja avem primul copil care a reușit să își realizeze propria mică afacere după ce a parcurs materialele Kidprenor.

Fă cunoștință cu David, primul Kidprenor din România!

kidprenor logo

Este o vorbă care zice că niciodată nu e prea târziu să înveți lucruri noi și să te dezvolți.

Dar noi suntem de părere că niciodată nu e prea devreme. Așa că, ce mai aștepți? Profită acum de reducerea de 40% și oferă-i copilului tău accesul la fascinanta lume a antreprenoriatului.

Kidprenor - Antreprenori Mici cu idei Mari
Copyright © 2024 Kidprenor – educație antreprenorială pentru copii. Design by Doneva