Kidprenor

Profită de reducerea de 40% disponibilă pentru pachetul Kidprenor!

Oferă-i copilului tău șansa să facă parte din prima generație de Kidprenori din România!

Cumpără pachetul Kidprenor astăzi pentru doar 143,99 lei lei!

Pachetul este potrivit pentru copilul tău dacă vrei ca el să:

Ce primești dacă alegi să achiziționezi pachetul Kidprenor:

Acces într-o platformă de tip e-learning

Ne-am asigurat că structurăm toate informațiile astfel încât să fie ușor de accesat ori de câte ori copilul tău dorește să le parcurgă.

Cartea în format digital „Kidprenor - Antreprenori mici cu idei mari!”

Aliatul perfect care ajută orice copil să își cultive aptitudini precum determinarea, focusul, perseverența și încrederea de sine, abilități vitale în inițierea în lumea antreprenoriatului. Cartea are 10 capitole, scrise pe înțelesul oricărui copil care îi vor stârni curiozitatea și dorința de învățare.

Varianta audio a cărții

Copilului tău îi place să asculte povești înainte de culcare dar nu mereu ai timpul necesar pentru asta? Ne-am gândit și la asta, și vrem să venim în ajutorul tău, așa că, îți oferim și varianta audio a cărții „Antreprenori mici cu idei mari”.

Varianta în engleză a cărții

Știm cât de importantă este dezvoltarea aptitudinilor și dobândirea cunoștințelor încă de la o vârstă fragedă, și ne dorim să încurajăm aceste obiceiuri prin punerea la dispoziția copilului materialele digitale și în limba engleză, pe lângă varianta în română.

Caietul de lucru digital Kidprenor

Instrument perfect prin care copilul poate pune în practică toate informațiile teoretice pe care le va descoperi în carte. Conține peste 65 de pagini de povești ale micilor antreprenori care și-au adus ideile la realitate, scrise pe înțelesul oricărui copil. Pe tot parcursul lui, caietul de lucru este presărat cu teste și fișe de lucru pe care copilul tău pur și simplu le va îndrăgi.

Varianta în engleză a caietului de lucru

Dezvoltă copilului gândirea și cunoștințele și în altă limbă, pe lângă cea maternă.

Certificat de absolvire

Ce recompensă mai bună ar fi decât un certificat care să ateste efortul și reușitele pe care le-a obținut copilul tău după ce a pășit în minunata lume a antreprenoriatului?

Garanția banilor înapoi

Dacă nu ești mulțumit de calitatea informațiilor din carte și caietul de lucru, ai la dispoziție 14 zile ca să îți ceri banii înapoi.

Răsfoiește

Cuprinsul cărții Kidprenor

Caietul de lucru Kidprenor

Despre Kidprenor

Conceptul a luat naștere în Statele Unite ale Americii, datorită a doi frați, Matthew și Adam Toren, care au pășit în lumea antreprenoriatului încă de la o vârstă fragedă, cu ajutorul bunicului lor care le-a ghidat primii pași pe acest drum.

Mai târziu, cei doi au declarat că și-ar fi dorit să aibă o astfel de carte pe vremea când erau mici. Așa că au creat-o chiar ei, și în scurt timp, a ajuns să fie bestseller în America și a apărut în diverse publicații precum:

Acum, Kidprenor a ajuns și în România!

Copiii de astăzi sunt antreprenorii de mâine, așa că această carte, împreună cu caietul de lucru, ambele în format digital, sunt aliatul perfect pentru orice copil curios, cu imaginație și plin de idei, care își dorește să experimenteze universul antreprenorial al adulților, modelat într-o manieră potrivită vârstei lui.

Oferă-i șansa copilului tău să facă parte din noua generație de antreprenori care vor contribui la o țară mai bună!

Kidprenor a ajutat și inspirat peste 200,000 copii din întreaga lume până acum.

Îți dorești ca și copilul tău să aibă șansa de a fi un antreprenor de succes?

Știm că în școli nu există, cel puțin momentan, o materie care să pună accentul pe noțiuni practice despre antreprenoriat. În plus, timpul nu este întotdeauna cel mai bun prieten al părinților, încât să se ocupe ei și de această parte fundamentală în dezvoltarea unui copil.

Tocmai de aceea, venim acum cu o soluție, și anume, pachetul Kidprenor, care să îl ajute pe copilul tău să devină un adult fericit și de succes. Este cadrul perfect în care orice copil să învețe și să înțeleagă ce este antreprenoriatul într-un mod distractiv și eficient. Cu ajutorul materialelor digitale, copilul are șansa să își decidă viitorul de unul singur și să obțină beneficii pe care poate și tu ți le-ai dorit când erai mic, dar nu ai avut posibilitatea.

Credem că Kidprenor este cea mai bună metodă prin care copilul tău să se pregătească pentru viitor și să devină cea mai bună versiune a lui și ne dorim să ducem acest proiect la 5000 copii din România și să îi ajutăm să își transforme visurile în realitate.

Deși am adus conceptul de puțin timp în România, deja avem primul copil care a reușit să își realizeze propria mică afacere după ce a parcurs materialele Kidprenor.

Fă cunoștință cu David, primul Kidprenor din România!

Este o vorbă care zice că niciodată nu e prea târziu să înveți lucruri noi și să te dezvolți.

Dar noi suntem de părere că niciodată nu e prea devreme. Așa că, ce mai aștepți? Profită acum de reducerea de 40% și oferă-i copilului tău accesul la fascinanta lume a antreprenoriatului.

Copyright © 2021 Kidprenor. Design by Doneva
Oferta este disponibilă doar 12 ore, așa că nu amâna să iei o decizie!
Ore
Minute
Secunde