Kidprenor

Educație antreprenorială pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

Kidprenor Webinar

Cum să faci un plan pe care să îl duci la bun sfârșit

Webinarul are loc:
Miercuri 11 Noiembrie Ora 19:00

ZIle
Ore
Minute

Ce vei afla în acest webinar?

Inscriere Webinar Kidprenor

Înscrie-te la webinar ca să descoperi mai multe!

Cunoști și alți părinți cărora le-ar prinde bine să participe la webinar?

Atunci dă-le un Share!

Eu sunt Bogdan Cotiso Nistorică

Cotiso Kidprenor

Am fondat propria mea școală de dans pe când eram încă pe băncile Facultății de Litere din Cluj, în anul 2009. 

 

Pasiunea pentru educația non-formală prin dans, împletită cu calitățile antreprenoriale acumulate prin expunerea la acest mediu timp de peste 11 ani, m-au făcut să simt că oamenii au nevoie de o schimbare a modului în care privesc educația și mai ales, dezvoltarea financiară

 

Faptul că sunt tatăl unui băiețel minunat de 6 ani, mi-a întărit și mai tare viziunea că acest tip de educație este esențial. 

 

„Copiii ar trebui să fie expuși încă de mici la aceste concepte de tip antreprenorial, cât încă mintea lor le poate transpune la nivel de joacă. Astfel, vor vedea procesul de câștigare a banilor ca pe o joacă atunci când vor crește mari.” 

Bogdan C. Nistorică

 

Eu sunt Valentin Maior

Am crescut într-o familie de profesori, de unde probabil am și preluat pasiunea pentru educație. De mic copil mi-a plăcut să lucrez ca să am proprii bani, iar mai apoi mi-am început cariera de programator, în Cluj-Napoca.

 

 

În 2014, am primit oportunitatea de a merge la Paris unde am lucrat în domeniul consultanței in IT. Acela a fost momentul în care am realizat că punctele mele forte sunt abilitățile de comunicare și coordonare, astfel încât am căutat permanent să le dezvolt.

 Îmi place să observ lucrurile frumoase din jurul meu, să colaborez cu oameni cu viziune pe termen mediu și lung și să adaug valoare în tot ceea ce fac.
Susțin și cred în valorile din România, și am încredere că împreună, putem construi un viitor mai bun pentru copiii noștri, dacă alegem să ne implicăm.

 

 

 

 

 

Webinarul are loc Miercuri 11 Noiembrie ora 19:00!

Zile
Ore
Minute
Secunde