Webinar GRATUIT
Impactul obiectivelor tale financiare,
asupra copilului tău.

Invitat special: SILVIU ȘOIT,
consultant financiar.

Webinarul are loc:
Joi 28 Ianuarie Ora 19:00

ZIle
Ore
Minute

Ce vei afla în acest webinar?

Înscrie-te la webinar ca să descoperi mai multe!

Cunoști și alți părinți cărora le-ar prinde bine să participe la webinar?

Atunci dă-le un Share!

Bogdan Cotiso Nistorică

Cotiso Kidprenor

Am fondat propria mea școală de dans pe când eram încă pe băncile Facultății de Litere din Cluj, în anul 2009. 

Pasiunea pentru educația non-formală prin dans, împletită cu calitățile antreprenoriale acumulate prin expunerea la acest mediu timp de peste 11 ani, m-au făcut să simt că oamenii au nevoie de o schimbare a modului în care privesc educația și mai ales, dezvoltarea financiară

Faptul că sunt tatăl unui băiețel minunat de 6 ani, mi-a întărit și mai tare viziunea că acest tip de educație este esențial. 

Copiii ar trebui să fie expuși încă de mici la aceste concepte de tip antreprenorial, cât încă mintea lor le poate transpune la nivel de joacă. Astfel, vor vedea procesul de câștigare a banilor ca pe o joacă atunci când vor crește mari.

 

Valentin Maior

Valentin Maior Kidprenor

Am crescut într-o familie de profesori, de unde probabil am și preluat pasiunea pentru educație. De mic copil mi-a plăcut să lucrez ca să am proprii bani, iar mai apoi mi-am început cariera de programator, în Cluj-Napoca.

În momentul de față sunt antreprenor și Consilier Local, Cluj-Napoca. Proiectele pe care am ales să le dezvolt și să le susțin sunt din domeniul IT, educație antreprenorială, educație financiară și dezvoltare personală.

Îmi place să observ lucrurile frumoase din jurul meu, să colaborez cu oameni cu viziune pe termen mediu și lung și să adaug valoare în tot ceea ce fac. Susțin și cred în valorile din România, și am încredere că împreună, putem construi un viitor mai bun pentru copiii noștri, dacă alegem să ne implicăm.

 

Webinarul are loc Joi 28 Ianuarie, ora 19:00!

Zile
Ore
Minute
Secunde