kidprenor logo

Ajută-ți copilul să deschidă calea către un viitor nemărginit!

Această carte este pentru copilul tău dacă vrei să:

Ce primești dacă o comanzi?

Vei primi acces instant pe platforma de e-learning Kidprenor, unde găsești:
Descoperă ce idee de afaceri i se potrivește copilului tău

Varianta audio a cărții

Potrivită în cazul în care copilul tău preferă mai mult să asculte decât să citească.
Descoperă ce idee de afaceri i se potrivește copilului tău

Format PDF

Cartea este în format PDF, sub forma unui fișier pe care îl poți descărca și printa dacă preferi această varianta pentru copilul tău.
Descoperă ce idee de afaceri i se potrivește copilului tău

Varianta în engleză a cărții (pe lângă cea în română)

Ajută-ți copilul să își dezvolte gândirea și cunoștințele și în altă limbă, pe lângă cea maternă.
Descoperă ce idee de afaceri i se potrivește copilului tău

Garanția banilor înapoi

Dacă nu ești mulțumit de calitatea informațiilor din carte, ai la dispoziție 14 zile ca să îți ceri banii înapoi.
Descoperă ce idee de afaceri i se potrivește copilului tău

Kidprenor vine în ajutorul oricărui copil care vrea să:

Descoperă ce idee de afaceri i se potrivește copilului tău

Răsfoiește primele pagini

Cartea are 10 capitole, scrise pe înțelesul oricărui copil care îi vor stârni curiozitatea dorința de învățare.

Despre Kidprenor

Conceptul a luat naștere în Statele Unite ale Americii, datorită a doi frați, Matthew și Adam Toren, care au pășit în lumea antreprenoriatului încă de la o vârstă fragedă, cu ajutorul bunicului lor care le-a ghidat primii pași pe acest drum.

Mai târziu, cei doi au declarat că și-ar fi dorit să aibă o astfel de carte pe vremea când erau mici. Așa că au creat-o chiar ei, și în scurt timp, a ajuns să fie bestseller în America și a apărut în diverse publicații precum:

Descoperă ce idee de afaceri i se potrivește copilului tău
Descoperă ce idee de afaceri i se potrivește copilului tău
Descoperă ce idee de afaceri i se potrivește copilului tău

Acum, Kidprenor se lansează și în România

Copiii de astăzi sunt antreprenorii de mâine, așa că această carte este aliatul perfect pentru orice copil ce are idei mari dar care are nevoie de o ghidare în universul antreprenorial al adulților, modelat într-o manieră potrivită vârstei lui.

Oferă-i șansa copilului tău să facă parte din noua generație de antreprenori care vor schimba lumea.

Kidprenor a ajutat și inspirat peste 200,000 copii din întreaga lume până acum.

Îți dorești ca și copilul tău să aibă șansa de a fi un antreprenor de succes?

Știm că în școli nu există, cel puțin momentan, o materie care să pună accentul pe noțiuni practice despre antreprenoriat. În plus, timpul nu este întotdeauna cel mai bun prieten al părinților, încât să se ocupe ei și de această parte fundamentală în dezvoltarea unui copil.

Tocmai de aceea, venim acum cu o soluție, și anume, cartea Kidprenor – Antreprenori Mici cu Idei Mari, care să îl ajute pe copilul tău să devină un adult fericit și de succes. Este cadrul perfect în care orice copil să învețe și să înțeleagă ce este antreprenoriatul într-un mod distractiv și eficient. Cu ajutorul ei, copilul are șansa să își decidă viitorul de unul singur și să obțină beneficii pe care poate și tu ți le-ai dorit când erai mic, dar nu ai avut posibilitatea.

Credem că Kidprenor este cea mai bună metodă prin care copilul tău să se pregătească pentru viitor și să devină cea mai bună versiune a lui.

Este o vorbă care zice că niciodată nu e prea târziu să înveți lucruri noi și să te dezvolți. Dar noi suntem de părere că niciodată nu e prea devreme.

Așa că, ce mai aștepți? Profită acum de reducerea de 50% și oferă-i copilului tău accesul la fascinanta lume a antreprenoriatului.

Descoperă ce idee de afaceri i se potrivește copilului tău

Întrebări și răspunsuri

Formatul în care sunt disponibile este digital, cu posibilitatea de printare. Cartea este în format PDF și audio, iar caietul de lucru dispune de variantă PDF ce se poate printa.

La achiziționare, primești acces pe o platformă de tip e-learning, unde în funcție de pachetul pentru care ai optat, primești acces pentru carte sau pentru pachetul complet (carte + caiet de lucru+ ebook 50 idei de afaceri pentru copii).
În acest moment, materialele sunt disponibile doar în format digital, dar lucrăm deja ca în viitorul apropiat să fie și în format fizic.
Materialele sunt disponibile în limba română și engleză.
Atât cartea, cât și caietul de lucru conțin exemple de alți Kidprenori care și-au început propriile afaceri, fișe de lucru, chestionare, teste, exerciții etc., care să îi ajute să pună în practică toate informațiile teoretice pe care le vor parcurge.

Cartea, caietul de lucru și ebook-ul cu 50 idei de afaceri pentru copii sunt potrivite copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani.

Scopul principal al acestor materiale este să îi învețe pe copii despre lumea minunată a antreprenoriatului, prin intermediul un limbaj simplu și ușor de înțeles care să îi stârnească interesul și curiozitatea. Pe lângă asta, cu ajutorul cărții și caietului de lucru Kidprenor, copiii își vor dezvolta imaginația și aptitudini precum curajul, perseverența, determinarea, focusul, responsabilitatea și încrederea în sine.
Odată achiziționate, accesul la materiale rămâne pe viață.

Dacă le parcurge pe platforma noastră de e-learning, da, este necesară o conexiune la Internet și un dispozitiv de pe care să le acceseze.

În cazul în care copilul preferă să lucreze direct pe el, poate opta să printeze varianta lor PDF.

Prețul întreg al cărții este de 97,98 lei, iar al caietului de lucru 137, 90 lei. Acum ai ocazia să beneficiezi de oferta specială și să cumperi cartea la doar 48,95 lei și caietul de lucru la doar 68,95 lei, sau să beneficiezi de amândouă, plus ebook-ul 50 idei de afaceri pentru copii la prețul special de 117,90 lei.

Sunt unele exerciții ce necesită navigarea pe Internet. Pentru o experiență 100% sigură, recomandăm supravegherea copilului de către un adult.
Da, plănuim să organizăm și activități offline unde copiii să interacționeze unii cu ceilalți și să facă schimb de idei.

Am creat un grup de Facebook unde Kidprenorii să se cunoască și să își împărtășească experiențele, reușitele, provocările și să se ajute unii pe alții.

Kidprenor - Antreprenori Mici cu idei Mari
Copyright © 2023 Kidprenor. Design by Doneva
Facebook
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp