Kidprenor

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru noi este foarte importantă încrederea ta, motiv pentru care protecția datelor tale cu caracter personal reprezintă o prioritate în activitatea noastră.

Te asigurăm că luăm toate măsurile pentru protejarea confidențialității datelor pe care ni le furnizezi astfel încât interacțiunea ta cu site-ul nostru să fie realizată cu respectarea Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, a Legii 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului și cu respectarea tuturor prevederilor legale incidente, naționale și europene.

CINE SUNTEM?

Noi suntem KIDPRENOR S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în mun. Cluj-Napoca, str. Pitești, nr. 19, ap. 1, jud Cluj, înregistrată la Oficiul pentru Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/1663/2020, având Cod Unic de Înregistrare 42642022.

Suntem deschiși să discutăm cu tine despre orice nelămurire sau întrebare ai cu privire la confidențialitatea datelor tale cu caracter personal și te încurajăm să iei legătura cu responsabilul Kidprenor pentru protecția datelor cu caracter personal oricând dorești să afli mai multe informații.
Ne poți găsi foarte ușor la adresa de e-mail contact@kidprenor.ro iar dacă ne trimiți un mesaj noi vom încerca să revenim către tine cu un răspuns în cel mai scurt timp.

DATELE PE CARE LE PRELUCRĂM

În momentul în care decizi să descarci sau comanzi materialele de pe site-ul Kidprenor, singurele date personale pe care ți le solicităm sunt doar cele care ne ajută să onorăm solicitarea ta si sa colaboram eficient cu partenerii nostrii in educatie financiara. În acest sens îți solicităm următoarele informații:

Pentru a descarca ebookul Kidprenor:

  • Nume și prenume;
  • Prenumele copilului tau;
  • Varsta copilului tau;
  • Adresă de e-mail;
  • Număr de telefon;

Pentru a comanda Cartea Digitala Kidprenor si Caietul de lucru Digital Kidprenor:

  • Nume și prenume;
  • Prenumele copilului tau;
  • Varsta copilului tau;
  • Adresa de e-mail;
  • Număr de telefon; 
  • Adresa de facturare; 
  • Datele cardului bancar;

Totodată, pentru a personaliza experiența ta pe site-ul nostru colectăm informații cu privire la comportamentul tău pe durata vizitării acestuia astfel încât să ne putem adapta nevoilor tale și să îți punem la dispoziție oferte personalizate. Acest lucru este posibil prin colectarea informațiilor în cookie-uri și alte tehnologii asemănătoare despre care te invit să citești accesând următorul link privind Politica Cookies: https://kidprenor.ro/politica-cookies/

SCOPUL COLECTĂRII DATELOR

In general colectăm și procesăm datele tale personale pentru că ne dorim să ajungă la tine materialele pe care le comanzi de pe site-ul Kidprenor, si sa ai acces la informatii de educatie financiara de cea mai buna calitate. Pentru ca acest lucru sa se intample, avem nevoie sa ne furnizezi informațiile prevăzute mai sus, in mod corect si complet.

În plus, urmărim întotdeauna să ne îmbunătățim serviciile și să îți putem oferi asistență ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Astfel, scopurile pentru care colectăm datele tale sunt următoarele:

  • pentru a procesa comanda ta;
  • pentru a putea comunica cu tine ori de câte ori este cazul;
  • pentru îmbunătățirea serviciilor Kidprenor;
  • pentru a-ti putea oferi acces la informatii de educatia financiara;
  • pentru protejarea intereselor legitime, ale tale și ale noastre, în situația în care este necesară luarea unor măsuri de protecție ori prevenire împotriva unor tentative de fraudare, atacuri cibernetice sau alte situații asemănătoare.

NU DIVULGĂM DATELE TALE PERSONALE FĂRĂ ACORDUL TĂU.

Principiul nostru este de a nu divulga datele tale personale pe care ni le-ai încredințat decât dacă avem acordul tău ori dacă legea o impune. În aceste condiții te asigurăm că nu vom divulga datele tale decât în situații strict necesare, cum ar fi pentru efectuarea serviciilor de înregistrare a plăților, serviciilor de IT, contabilitate, juridice etc.

Putem ajunge în situația în care ne vedem nevoiți să divulgăm datele tale personale către instituții ale statului sau autorități publice în cazul în care avem o obligație legală în acest sens, pentru protejarea intereselor noastre legitime, ale tale ori ale ordinii juridice.

De asemenea, chiar dacă datele legate de tine pe care le completezi la descărcarea eBookului gratuit sunt împărtășite cu partenerii noștri educaționali, te asigurăm că aceste date vor fi transmise strict pentru a-ți oferi acces la informații legate de educație financiară, și numai cu respectarea tuturor standardelor de securitate și siguranță prevăzute de reglementările în materie. Nu transferăm date niciunei alte părți terțe, nici în scop comercial nici de marketing, iar datele copilului tău (numele, vârsta) nu vor fi transmise niciunei părți terțe, indiferent de situație.

CÂT TIMP STOCĂM DATELE TALE

Stocăm datele tale doar pe durata de timp necesară pentru a ne asigura că a ajuns la tine Cartea Kidprenor și pe durata de timp în care deții un cont activ pe site-ul nostru, sub rezerva păstrării anumitor informații și ulterior acestui moment în măsura în care legislația aplicabilă ne impune acest lucru (ex. legea impune obligația păstrării actelor contabile pe o durată de 10 ani).

Datele sunt stocate pe un server achiziționat de pe platforma MxHost, deținut de societatea Net Design S.R.L.

CARE SUNT DREPTURILE TALE

În conformitate cu dispozițiile legale europene și naționale în materia protecției datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, drepturile tale sunt următoarele:

  • De a solicita ștergerea datelor tale cu caracter personal sau restricționarea prelucrării acestora, cu mențiunea că ne rezervăm dreptul de a refuza această solicitare în măsura în care stocarea acestora este necesară pentru îndeplinirea unei obligații legale sau pentru apărarea unui drept legitim în cadrul unui demers judiciar;
  • De a ne solicita gratuit informații cu privire la stocarea și prelucrarea datelor tale personale;
  • De a avea acces la datele tale personale pe care noi le stocăm. La solicitarea ta expresă îți vom confirma dacă prelucrăm datele tale și îți vom pune la dispoziție o copie a acestor date;
  • De a te opune în orice moment colectării și prelucrării datelor;
  • De a ne solicita corectarea sau completarea datelor, în cazul în care acestea sunt greșite sau conțin informații incomplete;
  • De a solicita portarea (transferul) datelor colectate către un alt operator, însă numai ca urmare a cererii tale exprese;
  • De a solicita ca datele tale să nu facă obiectul unei decizii bazate în mod exclusiv pe prelucrarea automată a acestora;
  • De a contacta ANSPDCP – Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, E-mail: anspdcp@dataprotection.ro, Tel: +40.318.059.211)

Așadar, datele tale si ale copilului tau sunt în siguranță cu noi și te asigurăm că luăm în permanență toate măsurile pentru respectarea dispozițiilor legale în această materie.

Te încurajăm să ne contactezi ori de câte ori dorești mai multe informații referitoare la colectarea și prelucrarea datelor tale cu caracter personal ori în momentul în care constați orice încălcare a drepturilor tale scriindu-ne un e-mail la adresa contact@kidprenor.ro, fără a îți limita astfel în niciun fel dreptul de a te adresa autorităților competente.