Înscrie-ți copilul în comunitatea micilor antreprenori

Dă-i șansa copilului tău să facă parte din prima generație de Kidprenori din România! 

Oferta este valabilă doar 24h și promovată doar în cadrul webinarului.

1785 lei

1285 lei

Poate te gândești că este o sumă mare, dată fiind situația actuală prin care trecem toți.

Academia Kidprenor - Bundle

 

Academia Kidprenor este un program de educație antreprenorială și financiară pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani care vor să își dezvolte o serie de aptitudini și un mindset cu ajutorul cărora să devină niște adulți fericiți și împliniți din toate punctele de vedere.

De ce Kidprenor este aliatul perfect pentru copilul tău?

Academia Kidprenor este potrivită pentru:

Părinții care își doresc să contribuie la dezvoltarea armonioasă a copilului lor, din punct de vedere personal și profesional și care vor să petreacă mai mult timp de calitate alături de copiii lor.

Copii care au idei și își doresc să le transforme în realitate și care vor să fie antreprenorii propriei vieți.

Cadrele didactice care vor să îi ghideze pe copii spre un viitor sigur și strălucit, folosind materialele și structura pe care le oferim.

Ce primești dacă alegi să îți înscrii copilul în Academia Kidprenor ?

Cartea „Antreprenori mici cu idei mari” si Caietul de Lucru în format fizic

Ne-am asigurat că structurăm toate informațiile astfel încât să fie ușor de accesat ori de câte ori copilul tău dorește să le parcurgă.

Ora kidprenor v2

Acces la sesiunile online săptămânale: Ora Kidprenor

Timp de 60 minute in fiecare saptamana, ne vom întâlni online ca să parcurgem împreună materialele și să îi ghidăm pe copii în minunata lume a antreprenoriatului, în timp ce părinții pot lua o pauză și să se relaxeze. 

Platforma de e-learning

Acces într-o platformă de tip e-learning unde copilul poate naviga cu ușurință

Odată cu lansarea oficială a cărții, au fost părinți care au solicitat și varianta fizică a ei, așa că, acum, acest lucru este posibil. 

Modulul video


Modulul video

Am transformat cele 10 capitole din carte în animații interactive care să îl ajute pe copilul tău să învețe și să se distreze în timp ce tu poți să iei o binemeritată pauză și să te ocupi de alte activități. 

Plus alte beneficii

Varianta audio a cărții

Copilului tău îi place să asculte povești înainte de culcare dar nu ai mereu timp pentru această activitate? Ne-am gândit și la asta, și vrem să venim în ajutorul tău, așa că, îți oferim și varianta audio a cărții „Antreprenori mici cu idei mari”.

Varianta în engleză a cărții și caietul de lucru

Știm cât de importantă este dezvoltarea aptitudinilor și dobândirea cunoștințelor încă de la o vârstă fragedă, și ne dorim să încurajăm aceste obiceiuri prin punerea la dispoziția copilului materialele digitale și în limba engleză, pe lângă varianta în română.
Dezvoltă copilului gândirea și cunoștințele și în altă limbă, pe lângă cea maternă.

Caietul de lucru digital Kidprenor

Instrument perfect prin care copilul poate pune în practică toate informațiile teoretice pe care le va descoperi în carte. Conține peste 65 de pagini de povești ale micilor antreprenori care și-au adus ideile la realitate, scrise pe înțelesul oricărui copil. Pe tot parcursul lui, caietul de lucru este presărat cu teste și fișe de lucru pe care copilul tău pur și simplu le va îndrăgi.

Cartea în format digital „Kidprenor - Antreprenori mici cu idei mari!”

Aliatul perfect care ajută orice copil să își cultive aptitudini precum determinarea, focusul, perseverența și încrederea de sine, abilități vitale în inițierea în lumea antreprenoriatului.Cartea are 10 capitole, scrise pe înțelesul oricărui copil care îi vor stârni curiozitatea și dorința de învățare.

 

Acces la o comunitate online exclusiv pentru copiii Kidprenor

Am creat un grup de Facebook unde copiii pot interacționa unii cu ceilalți, face schimb de idei și experiențe, sau pot cere ajutor atunci când simt că s-au împotmolit. 

Certificat de absolvire

Ce recompensă mai bună ar fi decât un certificat care să ateste efortul și reușitele pe care le-a obținut copilul tău după ce a pășit în minunata lume a antreprenoriatului?

Acces la programul de incubare a celor mai bune idei (2021)

Cele mai bune idei de afaceri vor fi promovate și finanțate astfel încât copiii să își transforme visurile în realitate. 

Acces la taberele de antreprenoriat pentru copii (2021)

În funcție de cum vor evolua lucrurile, sperăm ca anul viitor să organizăm tabere de antreprenoriat unde copiii să poată învăța practic cum se construiește o afacere de la zero, atunci când ai doar o idee. 

Acces la mentorat și sesiuni de mastermind (2021)

3 sesiuni anuale de lucru unu la unu cu copiii unde oferim suport în parcurgerea materialelor și în aplicarea ideilor. Sesiunile se vor organiza cu înscrierea copiilor în prealabil, iar locurile vor fi limitate. 

Garanția banilor înapoi

Dacă nu ești mulțumit de calitatea informațiilor din platformă, ai la dispoziție 14 zile ca să îți ceri banii înapoi.

Drumul de la un copil ce are o idee, la un Kidprenor de succes

Răsfoiește

Cuprinsul cărții Kidprenor

Caietul de lucru Kidprenor

Cunoaște-i pe Emma și Jack!

Despre Kidprenor

Conceptul a luat naștere în Statele Unite ale Americii, datorită a doi frați, Matthew și Adam Toren, care au pășit în lumea antreprenoriatului încă de la o vârstă fragedă, cu ajutorul bunicului lor care le-a ghidat primii pași pe acest drum.

Mai târziu, cei doi au declarat că și-ar fi dorit să aibă o astfel de carte pe vremea când erau mici. Așa că au creat-o chiar ei, și în scurt timp, a ajuns să fie bestseller în America și a apărut în diverse publicații precum:

Acum Kidprenor a ajuns și în România

Copiii de astăzi sunt antreprenorii de mâine, așa că, acest program online este aliatul perfect pentru orice copil curios, cu imaginație și plin de idei, care își dorește să experimenteze universul antreprenorial al adulților, modelat într-o manieră potrivită vârstei lui.

Kidprenor a ajutat și inspirat peste 200,000 copii din întreaga lume până acum. Îți dorești ca și copilul tău să aibă șansa de a fi un antreprenor de succes?

Știm că în școli nu există, cel puțin momentan, o materie care să pună accentul pe noțiuni practice despre antreprenoriat. În plus, timpul nu este întotdeauna cel mai bun prieten al părinților, încât să se ocupe ei și de această parte fundamentală în dezvoltarea unui copil. 

Tocmai de aceea, venim acum cu o soluție, și anume, programul online Kidprenor, care să îl ajute pe copilul tău să devină un adult fericit și de succes. Este cadrul perfect în care orice copil să învețe și să înțeleagă ce este antreprenoriatul într-un mod distractiv și eficient. Cu ajutorul materialelor digitale, copilul are șansa să își decidă viitorul de unul singur și să obțină beneficii pe care poate și tu ți le-ai dorit când erai mic, dar nu ai avut posibilitatea.

Credem că Kidprenor este cea mai bună metodă prin care copilul tău să se pregătească pentru viitor și să devină cea mai bună versiune a lui și ne dorim să ducem acest proiect la 5000 copii din România și să îi ajutăm să își transforme visurile în realitate.

Dă play video-ului de mai jos și fă cunoștință cu David, primul Kidprenor din România!

Iar aici este un mesaj de la Adam, unul dintre fondatorii proiectului Kidpreneurs din US

Este o vorbă care zice că niciodată nu e prea târziu să înveți lucruri noi și să te dezvolți.

Dar noi suntem de părere că niciodată nu e prea devreme. Așa că, ce mai aștepți? Profită acum de oferta de lansare și oferă-i copilului tău accesul la fascinanta lume a antreprenoriatului.

Întrebări și răspunsuri

Formatul în care sunt disponibile este atât digital, cât și fizic. Depinde de pachetul pentru care optezi. 


La achiziționare, primești acces pe o platformă de tip e-learning unde vei găsi materialele scrise, audio și video. Materialele print ți le trimitem prin curier în termen de maxim 15 zile de la comandă.

Materialele sunt disponibile atât în limba română, cât și în engleză. 


Materialele pe care le găsești în program conțin exemple de alți Kidprenori care și-au început propriile afaceri, fișe de lucru, chestionare, teste, exerciții etc., care să îl ajute pe copilul tău să pună în practică toate informațiile teoretice pe care le va parcurge.


Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani.


Scopul principal al acestor materiale este să îi învețe pe copii despre lumea minunată a antreprenoriatului, prin intermediul un limbaj simplu și ușor de înțeles care să îi stârnească interesul și curiozitatea. Pe lângă asta, cu ajutorul cărții și caietului de lucru Kidprenor, copiii își vor dezvolta imaginația și aptitudini precum curajul, perseverența, determinarea, focusul, responsabilitatea și încrederea în sine.


Acccesul la materiale digitale este nelimitat, iar modulul Ora Kidprenor, include 12 sesiuni săptămânale, pe o perioada de aproximativ 3 luni de zile.


Dacă le parcurge pe platforma noastră de e-learning, da, este necesară o conexiune la Internet și un dispozitiv de pe care să le acceseze. 


Sunt unele exerciții ce necesită navigarea pe Internet. Pentru o experiență 100% sigură, recomandăm supravegherea copilului de către un adult. Dar dacă timpul nu îți permite, nu îți face griji fiindcă ne ocupăm noi de asta, la sesiunile de lucru săptămânale, Ora Kidprenor. 🙂 


Da, plănuim să organizăm și activități offline unde copiii să interacționeze unii cu ceilalți, să facă schimb de idei, sub atenta îndrumare a unor specialiști care să îi ajute să pună ideile în practică. 


Am creat un grup privat de Facebook unde Kidprenorii să se cunoască și să își împărtășească experiențele, reușitele, provocările și să se ajute unii pe alții.

Copyright © 2021 Kidprenor. Design by Doneva

Oferta este disponibilă doar 24 ore!

Zile
Ore
Minute
Secunde