Kidprenor – educație antreprenorială pentru copii

Descarcă eBook gratuit

Descoperă ce idee de afaceri i se potrivește copilului tău

Ai un copil care este plin de energie și care te asaltează cu tot felul de întrebări?

Noi îți oferim ghidul perfect care să îl ajute să descopere ce înclinații și abilități are pentru a putea trece de la simple idei, în fascinanta lume a unui kidprenor.

Te întrebi ce este un kidprenor?

Din punctul nostru de vedere, el este un copil cu potențial și idei îndrăznețe, care cu suportul potrivit din partea părinților poate reuși să își dezvolte și fructifice ideile încă de la o vârstă fragedă.

Prin intermediul materialelor pe care le punem la dispoziție, el înțelege și asimilează ușor aspectele ce țin de dezvoltarea unei idei și modul în care aceasta se poate pune în practică, ajungând chiar în punctul în care să creeze o mică afacere.

(OLD FB) Descoperă ce idee de afaceri i se potrivește copilului tău

Te-ai gândit vreodată cum ar fi arătat viața ta dacă ai fi avut pe cineva alături care să te ghideze pe parcursul dezvoltării tale?

Cât timp și resurse ai fi economisit dacă ai fi avut oportunitățile pe care viața ni le oferă astăzi?

Ți-ai dori să poți să îi oferi copilului tău șansa să înțeleagă și chiar să aplice lecții pe care tu poate simți că le-ai învățat prea târziu?

Vestea bună este că poți face asta. Iar noi îți oferim un instrument prin care copilul tău își poate dezvolta abilitățile, combinând procesul de învățare cu joaca.

(OLD FB) Descoperă ce idee de afaceri i se potrivește copilului tău

Ebook-ul „50 idei creative pentru copii” reprezintă doar o mică parte din călătoria unui kidprenor de succes.

Cu ajutorul acestui ebook:

Cum ar fi dacă ai folosi o parte din timpul pe care îl petreci cu al tău copil ca să îl ajuți să își dezvolte creativitatea și să descopere lumea oamenilor mari?

Investește în viitorul copilului tău și oferă-i șansa să facă parte din prima generație de kidprenori din România! Ia ebook-ul gratuit și transformă joaca într-o călătorie care să îi schimbe viitorul.

Completează formularul de mai jos și în câteva momente o să primești ebook-ul pe e-mail.
Este în format PDF și îți recomandăm să îl salvezi și să te uiți peste el împreună cu puiul tău de om. După ce îl parcurgi, ne-am bucura să ne trimiți un feedback pe adresa de e-mail de pe care primești ebook-ul. :-)