Kidprenor – educație antreprenorială pentru copii

Despre Kidprenor

Viziunea proiectului nostru

este de a contribui la formarea unei generații de lideri și antreprenori români, pregătită să dezvolte și să conducă o țară în care să vrei să rămâi, nu să te gândești mereu sa pleci.

Misiunea noastră

este de a oferi în următorii 10 ani acces la materiale, cursuri interactive de educație antreprenorială și programe de incubare a ideilor pentru 500.000 de copii. 

Etape:

  • 3 ani (2022-2024) – 100.000 de copii 
  • 4 ani (2025-2028) – 200.000 de copii 
  • 4 ani (2029 – 2032) – 200.000 de copii 

Despre fondatori

Cine este Valentin Maior?

Valentin a crescut într-o familie de profesori, de unde probabil a și preluat pasiunea pentru educație. De mic copil i-a plăcut să lucreze ca să aibă proprii bani, iar mai apoi și-a început cariera ca programator, în Cluj-Napoca.

În 2014 a primit oportunitatea de a merge la Paris unde a lucrat în domeniul consultanței. Acela a fost momentul în care a realizat că punctele sale forte sunt abilitățile de comunicare și coordonare, astfel încât a căutat permanent să le dezvolte. Caută mereu să vadă lucrurile frumoase din jurul său, să colaboreze cu oameni cu viziune pe termen mediu și lung și să adauge valoare în tot ceea ce face. Susține și crede în valorile din România, și are încredere că împreună putem construi un viitor mai bun copiilor noștri, dacă alegem să ne implicăm.

Cine este Bogdan C. Nistorică?

Bogdan a fondat propria lui școală de dans pe când era încă pe băncile Facultății de Litere din Cluj, în anul 2009. 

Pasiunea pentru educația non-formală prin dans, împletită cu calitățile antreprenoriale acumulate prin expunerea la acest mediu timp de peste 11 ani, l-au făcut să simtă că oamenii au nevoie de o schimbare a modului în care privesc educația și mai ales dezvoltarea financiară. 

Faptul că este tatăl unui băiețel minunat de 6 ani, i-a întărit și mai tare viziunea că acest tip de educație este esențial. 

„Copiii ar trebui să fie expuși încă de mici la aceste concepte de tip antreprenorial, cât încă mintea lor le poate transpune la nivel de joacă. Astfel, vor vedea procesul de câștigare a banilor ca pe o joacă atunci când vor crește mari.” – Bogdan C. Nistorică

despre-kidprenor

Despre Kipdrenor:

„Kidprenor este un proiect de suflet prin care ne dorim să contribuim la dezvoltarea unei noi generații cărora să le oferim suportul educațional atât de necesar în înțelegerea vieții unui antreprenor.” Bogdan C. Nistorică și Valentin Maior