Kidprenor

Kidprenor - viitorul de mâine începe azi!

blog-kidprenor

Viziunea care ne alimentează ambiția

este de a contribui la formarea unei generații de lideri și antreprenori români, pregătită să dezvolte și să conducă o țară în care să vrei să rămâi, nu să te gândești mereu să pleci.

Academia Kidprenor este un program de educație antreprenorială și financiară pentru copiii din România, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

Prin cursuri online interactive și un set de materiale pe gustul oricărui copil, pune bazele conceptuale și antrenează mentalitatea în timp ce îți ghidează copilul de la explorarea pasiunilor până la transformarea acestora în idei de afaceri

Academia-Kidprenor (1)
Kidprenor-antreprenori-mici-cu-idei-mari

Ghidul Kidprenorului,
cel mai îndrăgit ghid de educație antreprenorială pentru copii, din România

Câteva publicații care au scris despre noi

Aruncă o privire peste produsele noastre!

Gândite astfel încât să se potrivească tuturor copiilor, materialele îi conduc pe cei mici într-o adevărată aventură de autodescoperire

Kidprenor

Cuprinsul cărții Kidprenor

Kidprenor

Caietul de lucru Kidprenor

Fă cunoștință cu Emma și Jack din modulul video

Ce spun copiii și părinții

VladTatăl Ioanei
Read More
Educația financiară încă de la o vârstă fragedă este unul dintre cei mai importanți piloni ai educației copiilor. În societatea modernă din ziua de astăzi este și va fi tot mai mult una dintre capacitățile cele mai căutate, valorate și de folos atât tinerilor cât și adulților.
Olga (mămica Nataliei)
Read More
Fetița mea, Natalia, la prima oră s-a rușinat și a ieșit :). La a doua oră a intrat împreună cu verișoara ei, Daria. Natalia nu a avut curajul să apară în fața camerei și să vorbească dar a ascultat toată ora și v-a "cunoscut". Vinerea aceasta a zis că vrea să intre și ea :). A adus și un coechipier, pe Daria, care a fost foarte încântată de ora, o sa cumpere și ea cursul și o să vi se alăture amândouă vineri.
RaisaKidprenor
Read More
Salut! Eu sunt Raisa. Ora mi s-a părut super tare! 😼 Chiar mi-a plăcut și a fost interesant.
Previous
Next

Un proverb străvechi spune că: „Niciodată nu e prea târziu.

” Noi suntem de părere că niciodată nu e prea devreme!”

  Adam și Matthew Toren 

Despre autori

Matthew și Adam Toren sunt frați, antreprenori, investitori și mentori. Și-au petrecut mulți ani studiind cele mai bune practici dintr-o afacere și acum îi învață și pe alții cum să aibă o afacere de succes.

Cei doi au pășit în lumea antreprenoriatului încă de la o vârstă fragedă, cu ajutorul bunicului lor care i-a îndrumat. Mai târziu, cei doi au declarat că și-ar fi dorit să aibă o carte care să îi învețe noțiunile de bază despre antreprenoriat și cum să le pună în practică, pe vremea când erau mici.  Așa că au creat-o chiar ei, și în scurt timp, a ajuns să fie bestseller în America și a apărut în diverse publicații precum:

banda-companii01
Facebook
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp
Kidprenor.ro - 50 idei creative de afaceri pentru copii

O secundă! :-)

Crezi că al tău copil are nevoie de puțină inspirație?

Descarcă gratuit
ghidul cu 50 de idei