Kidprenor – educație antreprenorială pentru copii

Antreprenori mici cu idei mari: Povestea Amaliei Amy

Într-un oraș obișnuit din țară, un copil energic, plin de viață și cu multă, multă creativitate avea să schimbe totul în jurul ei printr-un simplu AHA. Citește rândurile de mai jos și află-i povestea. 

 

Totul a început în timpul orelor din Academia Kidprenor, despre resurse și economii. Acela a fost momentul în care Amy, cum îi spun apropiații, s-a gândit cum să dea viață visurilor ei. Cu zâmbetu-i specific și energia molipsitoare a spus cu glas tare: AHA! Nu a mai durat mult și am aflat toți că era vorba despre o idee pe bune despre afaceri, și astfel Amy chiar a intrat în lumea antreprenoriatului. 

 

Cu economiile strânse, cu un plan de afaceri scris cu ajutor din partea părinților și a echipei Kipdrenor, Amy a lansat primul ei business la 7 ani: Amy’s House of Art – AHA!

Succesul n-a întârziat nici el să apară, căci s-a dat sfoară-n țară rapid, colegii au aflat și au comandat primele produse: tricouri cu mesaje personalizate!  

 

A trecut deja un an de atunci iar Amy continuă să personalizeze produse și își scrie povestea AHA. Aria de produs s-a extins, astfel că acum personalizează și alte articole vestimentare precum pantaloni, șepci sau chiar căni, calendare și cărți de vizită. Sky is the limit și noi credem că Amy va ajunge pe culmi foarte înalte. Are toate calitățile. Dacă vrei să o descoperi, o găsești pe facebook la AHA PrintHouse

 

Aceasta a fost povestea ei, care încă se scrie. 

Și copilul tău poate fi un astfel de exemplu. Dă-i aripi, hărănește-i visurile și înscrie-l la Kidprenor ca să afle și el tainele antreprenoriatului.  Și cine știe, poate chiar să vă deschideți și voi, împreună, primul business.

 

Până atunci, urmărește-ne pe rețelele sociale, unde postăm mai multe despre cum micuțul tău poate deveni și el un kidprenor. De asemenea, nu uita să ne anunți atunci când micuțul tău va spune cu încredere: AHA – am învățat ce înseamnă un antreprenor! 

 

Noi credem în voi, 

Echipa Kidprenor 💜