Kidprenor – educație antreprenorială pentru copii

Cum îl poate ajuta un curs de educație antreprenorială pe copilul tău?

educatie-antreprenoriala-kidprenor

Indiferent de calea pe care va alege să o urmeze în viață, copilul tău are nevoie să își dezvolte un set de abilități esențiale pentru reușita sa, de la o vârstă cât mai fragedă.

🚀 Astfel, va reuși să identifice oportunitățile care îi apar în cale și nu va ezita să le fructifice, pentru a-și îndeplini obiectivele. 

De aceea educația antreprenorială nu trebuie să lipsească din bagajul de cunoștințe al copilului tău! 

Iată câteva dintre abilitățile pe care copilul tău le poate deprinde în urma cursurilor Academiei Kidprenor:

✔️ Organizare, disciplină și rigurozitate 

Cu ajutorul orelor săptămânale, a lecțiilor și a provocărilor trainerilor, cei mici se obișnuiesc cu rutina unui program și cu beneficiile organizării. De asemenea, Tabăra Kidprenor este un exercițiu foarte util, prin care cei mici se obișnuiesc să urmeze un program. Înviorarea de dimineață sau clubul de lectură îi inspiră să adopte obiceiuri sănătoase pentru trup și minte.

✔️ Încredere în propriile puteri și stimă de sine ridicată 

La prima oră de curs, Natalia, la prima oră s-a rușinat și a ieșit. Ulterior a fost atât de încântată de Academie încât și-a adus și o prietenă. Fiecare copil învață în ritmul său, iar trainerii urmăresc și interacționează cu fiecare kidprenor, ajutându-l să capete treptat încredere.

✔️ Ușurință și curaj în a discuta cu oamenii

Cum îl poate ajuta un curs de educație antreprenorială pe copilul tău?

Maia are 8 ani și este foarte pasionată de dans. Atunci când a ajuns în Academia Kidprenor era un copil timid, care ezita să își impărtășească ideile în public. 

Acum Maia este la modulul 4 și a câștigat primii bani prezentând un curs educație antreprenorială către familie, prieteni și alte cunoștințe. 

✔️ Ambiția de a-și urma visul și convingerea că va reuși

Cum îl poate ajuta un curs de educație antreprenorială pe copilul tău?

Inspirată de lecțiile din Academie despre economii și resurse, Amaliei i-a venit ideea să pornească o afacere cu produse personalizate. Amy’s House of Art – AHA! include personalizări de tricouri și alte materiale, dar se va extinde și către alte direcții. Amy are o viziune pe termen lung – visul său este să își deschidă un studio de înregistrări.