Kidprenor

Kidprenor - Antreprenori Mici cu idei Mari

Academia Kidprenor

Aventura copilului kidprenorului tău începe acum!

Academia Kidprenor Premium

 Academia Kidprenor este un program de educație antreprenorială și financiară pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani care vor să își dezvolte o serie de aptitudini și un mindset cu ajutorul cărora să devină niște adulți fericiți și împliniți din toate punctele de vedere.

Structura Academiei Kidprenor

Module de 3 luni,
12 sesiuni online interactive

Grupe pe categorii de vârstă 6-9 ani, respectiv 10-12 ani

Perioade module
Ianurie - Aprilie, Mai-Iulie, Septembrie - Decembrie

Ce spun copiii și părinții

VladTatăl Ioanei
Read More
Educația financiară încă de la o vârstă fragedă este unul dintre cei mai importanți piloni ai educației copiilor. În societatea modernă din ziua de astăzi este și va fi tot mai mult una dintre capacitățile cele mai căutate, valorate și de folos atât tinerilor cât și adulților.
Olga (mămica Nataliei)
Read More
Fetița mea, Natalia, la prima oră s-a rușinat și a ieșit :). La a doua oră a intrat împreună cu verișoara ei, Daria. Natalia nu a avut curajul să apară în fața camerei și să vorbească dar a ascultat toată ora și v-a "cunoscut". Vinerea aceasta a zis că vrea să intre și ea :). A adus și un coechipier, pe Daria, care a fost foarte încântată de ora, o sa cumpere și ea cursul și o să vi se alăture amândouă vineri.
RaisaKidprenor
Read More
Salut! Eu sunt Raisa. Ora mi s-a părut super tare! 😼 Chiar mi-a plăcut și a fost interesant.
Adrian P. (Cluj)Mama lui Lara și Victor
Read More
Copii sunt încântați, au început să facă planuri. Să ne întrebe ce înseamnă costurile, cum se cuantifică munca ta, cum poți să faci un site online. Suntem încântate de program!
Previous
Next

De ce Kidprenor este aliatul perfect pentru copilul tău?

Academia Kidprenor este potrivită pentru:

Părinții care își doresc să contribuie la dezvoltarea armonioasă a copilului lor, din punct de vedere personal și profesional și care vor să petreacă mai mult timp de calitate alături de copiii lor.

Copii care au idei și își doresc să le transforme în realitate și care vor să fie antreprenorii propriei vieți.

Cadrele didactice care vor să îi ghideze pe copii spre un viitor sigur și strălucit, folosind materialele și structura pe care le oferim.

Ce primești dacă alegi să îți înscrii copilul în Academia Kidprenor ?

LP Detalii Academie

Cartea „Antreprenori mici cu idei mari” si Caietul de Lucru în format fizic

Ne-am asigurat că structurăm toate informațiile astfel încât să fie ușor de accesat ori de câte ori copilul tău dorește să le parcurgă.

Ora kidprenor v2

Acces la sesiunile online săptămânale: Ora Kidprenor

Timp de 60 minute in fiecare saptamana, ne vom întâlni online ca să parcurgem împreună materialele și să îi ghidăm pe copii în minunata lume a antreprenoriatului, în timp ce părinții pot lua o pauză și să se relaxeze. 

Platforma de e-learning

Acces într-o platformă de tip e-learning unde copilul poate naviga cu ușurință

Odată cu lansarea oficială a cărții, au fost părinți care au solicitat și varianta fizică a ei, așa că, acum, acest lucru este posibil. 

Modulul video


Modulul video

Am transformat cele 10 capitole din carte în animații interactive care să îl ajute pe copilul tău să învețe și să se distreze în timp ce tu poți să iei o binemeritată pauză și să te ocupi de alte activități. 

Plus alte beneficii

LP Detalii Academie

Varianta audio a cărții

Copilului tău îi place să asculte povești înainte de culcare dar nu ai mereu timp pentru această activitate? Ne-am gândit și la asta, și vrem să venim în ajutorul tău, așa că, îți oferim și varianta audio a cărții „Antreprenori mici cu idei mari”.

LP Detalii Academie

Varianta în engleză a cărții și caietul de lucru

Știm cât de importantă este dezvoltarea aptitudinilor și dobândirea cunoștințelor încă de la o vârstă fragedă, și ne dorim să încurajăm aceste obiceiuri prin punerea la dispoziția copilului materialele digitale și în limba engleză, pe lângă varianta în română.
Dezvoltă copilului gândirea și cunoștințele și în altă limbă, pe lângă cea maternă.

LP Detalii Academie

Cartea în format digital „Kidprenor - Antreprenori mici cu idei mari!”

Aliatul perfect care ajută orice copil să își cultive aptitudini precum determinarea, focusul, perseverența și încrederea de sine, abilități vitale în inițierea în lumea antreprenoriatului.Cartea are 10 capitole, scrise pe înțelesul oricărui copil care îi vor stârni curiozitatea și dorința de învățare.

 

LP Detalii Academie

Caietul de lucru digital Kidprenor

Instrument perfect prin care copilul poate pune în practică toate informațiile teoretice pe care le va descoperi în carte. Conține peste 65 de pagini de povești ale micilor antreprenori care și-au adus ideile la realitate, scrise pe înțelesul oricărui copil. Pe tot parcursul lui, caietul de lucru este presărat cu teste și fișe de lucru pe care copilul tău pur și simplu le va îndrăgi.

LP Detalii Academie

Acces la o comunitate online exclusiv pentru copiii Kidprenor

Am creat un grup de Facebook unde copiii pot interacționa unii cu ceilalți, face schimb de idei și experiențe, sau pot cere ajutor atunci când simt că s-au împotmolit. 

LP Detalii Academie

Certificat de absolvire

Ce recompensă mai bună ar fi decât un certificat care să ateste efortul și reușitele pe care le-a obținut copilul tău după ce a pășit în minunata lume a antreprenoriatului?

LP Detalii Academie

Acces la Tabăra de vară Kidprenor (2022)

În funcție de cum vor evolua lucrurile, sperăm ca anul viitor să organizăm tabere de antreprenoriat unde copiii să poată învăța practic cum se construiește o afacere de la zero, atunci când ai doar o idee. 

LP Detalii Academie

Acces la programul de incubare a celor mai bune idei (2022)

Cele mai bune idei de afaceri vor fi promovate și finanțate astfel încât copiii să își transforme visurile în realitate. 

LP Detalii Academie

Acces la mentorat și sesiuni de mastermind (2022)

Sesiuni lunare de lucru cu copiii unde oferim suport în parcurgerea materialelor și în aplicarea ideilor. Sesiunile se vor organiza cu înscrierea copiilor în prealabil, iar locurile vor fi limitate. 

LP Detalii Academie

Garanția banilor înapoi

Dacă nu ești mulțumit de calitatea informațiilor din platformă, ai la dispoziție 14 zile ca să îți ceri banii înapoi.

Răsfoiește materialele de studiu

LP Detalii Academie

Cuprinsul cărții Kidprenor

LP Detalii Academie

Caietul de lucru Kidprenor

Cunoaște-i pe Emma și Jack! din modulul video

Despre Kidprenor

Conceptul a luat naștere în Statele Unite ale Americii, datorită a doi frați, Matthew și Adam Toren, care au pășit în lumea antreprenoriatului încă de la o vârstă fragedă, cu ajutorul bunicului lor care le-a ghidat primii pași pe acest drum.

Mai târziu, cei doi au declarat că și-ar fi dorit să aibă o astfel de carte pe vremea când erau mici. Așa că au creat-o chiar ei, și în scurt timp, a ajuns să fie bestseller în America și a apărut în diverse publicații precum:

LP Detalii Academie
LP Detalii Academie

Acum Kidprenor a ajuns și în România

Copiii de astăzi sunt antreprenorii de mâine, așa că, acest program online este aliatul perfect pentru orice copil curios, cu imaginație și plin de idei, care își dorește să experimenteze universul antreprenorial al adulților, modelat într-o manieră potrivită vârstei lui.

Kidprenor a ajutat și inspirat peste 200,000 copii din întreaga lume până acum. Îți dorești ca și copilul tău să aibă șansa de a fi un antreprenor de succes?

Știm că în școli nu există, cel puțin momentan, o materie care să pună accentul pe noțiuni practice despre antreprenoriat. În plus, timpul nu este întotdeauna cel mai bun prieten al părinților, încât să se ocupe ei și de această parte fundamentală în dezvoltarea unui copil. 

Tocmai de aceea, venim acum cu o soluție, și anume, programul online Kidprenor, care să îl ajute pe copilul tău să devină un adult fericit și de succes. Este cadrul perfect în care orice copil să învețe și să înțeleagă ce este antreprenoriatul într-un mod distractiv și eficient. Cu ajutorul materialelor digitale, copilul are șansa să își decidă viitorul de unul singur și să obțină beneficii pe care poate și tu ți le-ai dorit când erai mic, dar nu ai avut posibilitatea.

Credem că Kidprenor este cea mai bună metodă prin care copilul tău să se pregătească pentru viitor și să devină cea mai bună versiune a lui și ne dorim să ducem acest proiect la 5000 copii din România și să îi ajutăm să își transforme visurile în realitate.

Dă play video-ului de mai jos și fă cunoștință cu David, primul Kidprenor din România!

Iar aici este un mesaj de la Adam, unul dintre fondatorii proiectului Kidpreneurs din US

Este o vorbă care zice că niciodată nu e prea târziu să înveți lucruri noi și să te dezvolți.

Dar noi suntem de părere că niciodată nu e prea devreme. Așa că, ce mai aștepți? Profită acum de oferta de lansare și oferă-i copilului tău accesul la fascinanta lume a antreprenoriatului.

Întrebări și răspunsuri

Formatul în care sunt disponibile este atât digital, cât și print. Depinde de pachetul pentru care optezi. 


La achiziționare, vei primi un email cu detaliile de acces pe o platformă de tip e-learning unde vei găsi materialele pdf, audio și video. 

Materialele sunt disponibile atât în limba română, cât și în engleză. 


Materialele pe care le găsești în program conțin exemple de alți Kidprenori care și-au început propriile afaceri, fișe de lucru, chestionare, teste, exerciții etc., care să îl ajute pe copilul tău să pună în practică toate informațiile teoretice pe care le va parcurge.


Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Cu toate acestea recomandarea minimă este să știe să citească și să scrie pentru a putea beneficia la maxim de sesiunile interactive.


Scopul principal al acestor materiale este să îi învețe pe copii despre lumea minunată a antreprenoriatului, prin intermediul un limbaj simplu și ușor de înțeles care să îi stârnească interesul și curiozitatea. Pe lângă asta, cu ajutorul cărții și caietului de lucru Kidprenor, copiii își vor dezvolta imaginația și aptitudini precum curajul, perseverența, determinarea, focusul, responsabilitatea și încrederea în sine.


Acccesul la materialele print și digitale este nelimitat.


Dacă le parcurge pe platforma noastră de e-learning, da, este necesară o conexiune la Internet și un dispozitiv de pe care să le acceseze. 


Sunt unele exerciții ce necesită navigarea pe Internet. Pentru o experiență 100% sigură, recomandăm supravegherea copilului de către un adult. Dar dacă timpul nu îți permite, nu îți face griji fiindcă ne ocupăm noi de asta, la sesiunile de lucru săptămânale, Ora Kidprenor. 🙂 

Da, plănuim să organizăm și activități offline unde copiii să interacționeze unii cu ceilalți, să facă schimb de idei, sub atenta îndrumare a unor specialiști care să îi ajute să pună ideile în practică. 

Da. Există o comunitate online Kidprenor, sub forma unui grup privat de Facebook unde părinții copiilor și Kidprenorii să se cunoască și să își împărtășească experiențele, reușitele, provocările și să se ajute unii pe alții.

Kidprenor - Antreprenori Mici cu idei Mari

Copyright ©  2022 Kidprenor.