Kidprenor – educație antreprenorială pentru copii

Investiţia în educaţie este cea mai sigură investiţie din lume

Răsplătim de 10 ori investiția făcută în educație

Mă înscriu la Ora Demonstrativă fără să investesc și să fiu răsplătit.

Ce mai trebuie să știi despre Ora Demo

Suntem parte din programul global KIDPRENEURS, care a sprijinit și inspirat peste 250.000 de copii din toată lumea.

Ora Demo

recunoscut de

Ora Demo
Ora Demo

Kidprenor echipează copiii de 6 - 13 ani cu abilități pentru provocările din viitor.

Printr-un program practic de educație antreprenorială, care învață copiii cum funcționează o afacere și cum să găsească soluții pentru deschiderea propriului business, Kidprenor echipează copiii de 6 - 13 ani cu abilități pentru provocările din viitor.

Ce facem la Ora Demo

Înainte să se înscrie în Academia Kidprenor, copiii pot testa programul să vadă daca le place. Pentru asta am create Ora Demo, în care:

Când nu știi cum va arăta piața muncii din viitor, cum măsori șansa de reușită a copilului tău?
Prin abilitățile sale de a se adapta cu brio la provocările pe care le aduce viitorul.
Cu asta îi ajută Kidprenor.

De ce le place copiilor și părinților programul Kidprenor

Ora Demo
Ora Demo
Ora Demo
M-a atras faptul ca poate porni de la o varsta frageda pe un drum care il poate ajuta sa reuseasca in viata. Recomand parintilor sa fie deschisi si sa dea voie copiilor de mici sa vada ca viata poate fi frumoasa si viata poate fi construita de fiecare in parte. Recomand parintilor sa ii duca dincolo de fricile si limitele cu care noi am fost crescuti. Practic investesti acum in viitorul tau ca parinte bucuros ca a reusit copilul.
Ora Demo
Daniela S.
Mamica de Kidprenor
"Kidprenor este o idee foarte bună, chiar necesară și utilă! Programul educațional prin care copiii pot intra în atmosfera mediului antreprenorial și de a învăța pe înțelesul lor ce este și ce face un antreprenor, ar trebui să fie implementat și în școală! "
Ora Demo
Georgiana T.
Mamica de Kidprenor
“A fost cel mai frumos! M-a atras faptul cum ați vorbit cu noi, erați foarte buni, ne puneați pe toți să vorbim, când ridicam mâna răspundeam. Aș fi vrut să dureze mai mult că mi-a plăcut foarte tare!”
Ora Demo
Daria
Kidprenor
Daria a fost la Ora Demo, unde i-a placut enorm de mult. A fost foarte incantata sa isi deschida propria ei afacere si sa lucreze pentru ea, sa lucreze efectiv pentru visul ei.
Ora Demo
Valentin B.
Tatic de Kidprenor
Educația financiară încă de la o vârstă fragedă este unul dintre cei mai importanți piloni ai educației copiilor. În societatea modernă din ziua de astăzi este și va fi tot mai mult una dintre capacitățile cele mai căutate, valorate și de folos atât tinerilor cât și adulților.
Ora Demo
Vlad M.
Tatăl Ioanei
Fetița mea, Natalia, la prima oră s-a rușinat și a ieșit :). La a doua oră a intrat împreună cu verișoara ei, Daria. Natalia nu a avut curajul să apară în fața camerei și să vorbească dar a ascultat toată ora și v-a "cunoscut". Vinerea aceasta a zis că vrea să intre și ea :). A adus și un coechipier, pe Daria, care a fost foarte încântată de ora, o sa cumpere și ea cursul și o să vi se alăture amândouă vineri.
Ora Demo
Olga
Mama Nataliei