Kidprenor – educație antreprenorială pentru copii

Hai la Ora DEMO Kidprenor!

Explorăm împreună drumul de la idee la scânteie!

Ce este Ora Demo Kidprenor

Ești curios să afli ce este Academia Kidprenor și cum îl poate ajuta pe copilul tău? Hai la o lecție Demo!

Ora Demo Kidprenor este o lecție demonstrativă din cadrul Academiei Kidprenor. Sub îndrumarea unui instructor, copilul tău poate afla primele concepte despre antreprenoriat într-un mod interactiv și distractiv.

EMMA-kidprenor

Câteva motive pentru a-ți înscrie copilul

JACK-kidprenor

Hai să ne distrăm împreună timp de 60 de minute!

Pasul 1

Completează datele

Alege înscrierea la Ora Demo Kidprenor, completând formularul conform vârstei copilului

Pasul 2

Primești acces

În ziua evenimentului vei primi link-ul de conectare în aplicația zoom.

Pasul 3

Explorezi posibilitățile

Daca îi va plăcea copilului ora Demo, îi poți oferi oportunitatea de a intra în Academia Kidprenor

Cum se desfășoară Ora Demo Kidprenor

Toată lumea se simte bine în Ora Kidprenor! Copiii se simt în siguranță, într-o atmosferă relaxată, unde comunicarea este încurajată.

Ora Demo se desfașoară online, prin intermediul platformei Zoom, iar grupele sunt formate din maxim 10 copii. Astfel, creăm un mediu în care copilul tău se va simți confortabil, va putea comunica liber și va fi ascultat. 

Orele Kipdrenor sunt împărțite pe grupe de vârstă: 6-9 ani și 9-12 ani. Conținutul și activitățile sunt adaptate pentru fiecare din cele două categorii de vârstă.

kids-in-zoom

Cine sunt instructorii

Cotiso

Bogdan C. Nistorică

Bogdan a fondat propria lui școală de dans pe când era încă pe băncile Facultății de Litere din Cluj, în anul 2009. 

Pasiunea pentru educația non-formală prin dans, împletită cu calitățile antreprenoriale acumulate prin expunerea la acest mediu timp de peste 11 ani, l-au făcut să simtă că oamenii au nevoie de o schimbare a modului în care privesc educația și mai ales dezvoltarea financiară. 

Faptul că este tatăl unui băiețel minunat de 6 ani, i-a întărit și mai tare viziunea că acest tip de educație este esențial. 

„Copiii ar trebui să fie expuși încă de mici la aceste concepte de tip antreprenorial, cât încă mintea lor le poate transpune la nivel de joacă. Astfel, vor vedea procesul de câștigare a banilor ca pe o joacă atunci când vor crește mari.” – Bogdan C. Nistorică


Laura-trainer

Laura Kosa

Laura predă discipline economice și coordonează firme de exercițiu de 13 ani. Atitudinea pe care o are în rolul de profesor te inspiră să vrei și tu să devii profesor. A finalizat Masteratul în domeniul proiectelor europene, iar ambiția, motivația și dorința de cunoaștere și dezvoltare sunt valorile prin care creionează experiența de învățare pentru copii.

Pentru că este mamă a două fete ambițioase, determinarea de a se implica în activități cu și pentru copii a crescut exponențial. Consideră că fiecare copil are dreptul la o educație de calitate, adaptată la contextul actual, să descopere ce îi place să facă și la ce se pricepe cu adevărat, astfel încât să fie împlinit pe drumul maturizării.

Secretul ei în procesele de predare constă în faptul că relația între profesor și student este una de la egal la egal, iar replica ei celebră este „Salutare, prieteni!”.


Sergiu

Sergiu A. Rus

Sergiu a urmat facultatea de Automatică și Calculatoare, și chiar dacă a ales un domeniu consacrat nu l-a oprit să-și urmeze pasiunea domeniul financiar. Încă de pe băncile facultății și-a început cariera de instructor în domeniul educației financiare și cel al investițiilor.

Dorința lui de a face afaceri i-a oferit lui Sergiu oportunitatea să testeze mai multe idei de business, atât pe cont propriu dar și în alte echipe. În toate aceste contexte și-a dat seama că e nevoie să-și îmbunătățească în mod continuu abilitățile de comunicare cu ceilalți. Este atent la cuvintele pe care le alege atunci când vorbește, pentru că știe că acestea pot avea o influență majoră în viața celor care îl ascultă.

Dacă ar fi să-l descriem pe Sergiu folosind doar 3 idei am folosi următoarele: entuziasm, originalitate (ieșire din tipar) și răbdare.


trainer Emanuel

Emanuel Puiac

Emanuel a avut prima interacțiune cu antreprenoriatul acum mai bine de 10 ani, când și-a deschis prima afacere în domeniul fotografiei și IT-ului.

Vorbitul în public, comunicarea eficientă, comportamentul uman, tehnologia, marketingul, managementul sunt câteva dintre pasiunile și abilitățile lui, pe care le împărtășește copiilor cu care lucrează.

Are ca valori familia, dezvoltarea personală, integritatea, credința și moștenirea. Împreună cu soția lui, care este cadru didactic, au doi copii frumoși, iar datorită lor, în el este trezită dorința de a lucra împreună cu ei și de a fi parte în dezvoltarea lor.

Este trainer și consultant în Analiză Comportamentală D.I.S.C. și administrează afacerea lansată alături de fetița lui de 7 ani, AHA! Print House

Echipa Kidprenor îl caracterizează ca fiind loial, încrezător și jovial.

Ce spun părinții și copiii despre Kidprenor

7 - Ora Demo
“A fost cel mai frumos! M-a atras faptul cum ați vorbit cu noi, erați foarte buni, ne puneați pe toți să vorbim, când ridicam mâna răspundeam. Aș fi vrut să dureze mai mult că mi-a plăcut foarte tare!”
Daria
kidprenor
"Kidprenor este o idee foarte bună, chiar necesară și utilă! Programul educațional prin care copiii pot intra în atmosfera mediului antreprenorial și de a învăța pe înțelesul lor ce este și ce face un antreprenor, ar trebui să fie implementat și în școală! "
Georgiana Tudorache
Mamă de kidprenori (Casian și David, 7 și 9 ani)
“Investești acum în viitorul tău - tu ca, părinte, bucuros că a reușit copilul - și în viitorul copilului tău - pentru că îi arăți că viața poate fi construită de fiecare, sub îndrumarea corectă și la timpul potrivit.”
Ioana
Mamă de kidprenor (Antonio, 9 ani)

Cunoști și alți părinți și copii cărora le-ar plăcea să participe?

Atunci dă-le un Share!

Ai întrebări sau nelămuriri? Contactează-ne aici:

e-mail:  contact@kidprenor.ro

Telefon: +40 741 539 439 – Sergiu A. Rus   – General Manager & Trainer