Kidprenor

Susține-ți copilul să facă primul pas în lumea antreprenoriatului și deschide-i calea către un viitor nemărginit!

Pachetul Kidprenor

19 lecții video și audio pe care copilul tău le poate accesa ori de câte ori își dorește într-o platformă de tip e-learning ușor de navigat + 3 cărți PRINT pline de idei și informații, ce îl vor ajuta să pună în practică teoria învățată!

Materialele sunt destinate copiilor cu vârste între 6-12 ani și sunt disponibile atât în limba română, cât și în limba engleză, așa că kidprenorul tău va putea învăța noțiuni de antreprenoriat în ambele limbi!

Preț listă 669
Preț redus 469

Alătură-te și tu comunității de peste 800 de părinți din România care au ales să investească în dezvoltarea generațiilor viitoare de antreprenori.

Academia Kidprenor - Bundle

 „- Copilului meu nu-i place nimic. Nu-i place să cânte, nu-i place să deseneze, nu-i place să scrie și nici măcar după sport nu prea se dă în vânt. De matematică, română și alte materii din astea nici nu mai vorbesc. Stă toată ziua cu nasul în telefon, dar și ăla îl plictisește.” 

Te numeri și tu printre părinții care se lovesc de această problemă și cred că  este ceva în neregulă la copilul lor?!  În cazul acesta, nu ar trebui să-ți faci griji pentru că…

Copilul tău nu are o problemă reală!

Faptul că nu este atras de niciunul din aceste domenii nu înseamnă că e ceva în neregulă cu el, ci pur și simplu nu a găsit înca acel ceva care să-l motiveze. 

Și e normal să fie așa deoarece spectrul activităților spre care copiii noștri sunt încurajați este unul destul de modest. Ca să nu mai zicem că nici nu este foarte practic. 

Spre exemplu: te-ai gândit vreodată că poate e atras de antreprenoriat? 

Chiar dacă în momentul de față, educația antreprenorială de-abia a fost adăugată în programa școlară opțională (cel puțin în țara noastră), aceasta este (probabil) disciplina care va contribui cel mai mult la succesul în viață al copilului tău.

Fiind în același timp mult mai ușor de înțeles și aprofundat decât multe alte obiecte pe care copilul tău le studiază acum la școală, materii precum matematica, chimia, fizica și așa mai departe.

Indiferent dacă viața sa profesională va începe practicând o meserie sau pornind din prima propria afacere, abilitățile antreprenoriale vor fi cele care îl vor ajuta să-și atingă potențialul maxim și să se bucure de prosperitate în viața de adult.

Iar cel mai bun mod prin care orice copil ar putea să învețe antreprenoriat este să înceapă să-l practice, de preferat încă de la o vârstă fragedă.

Tocmai de accea am creat Pachetul Kidprenor, un bundle de mai multe materiale de educație antreprenorială și financiară pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani care vor să își dezvolte o serie de aptitudini și un mindset cu ajutorul cărora să devină niște adulți fericiți și împliniți din toate punctele de vedere.

Preț listă 669
Preț redus 469

De ce Pachetul Kidprenor este aliatul perfect pentru copilul tău?

Pachetul Kidprenor este potrivit pentru:

Părinții care își doresc să contribuie la dezvoltarea armonioasă a copilului lor, din punct de vedere personal și profesional și care vor să petreacă mai mult timp de calitate alături de copiii lor.

Copii care au idei și își doresc să le transforme în realitate și care vor să fie antreprenorii propriei vieți.

Cadrele didactice care vor să îi ghideze pe copii spre un viitor sigur și strălucit, folosind materialele și structura pe care le oferim.

De ce este Pachetul Kidprenor special pentru copilul tău?

LP Pachet complet materiale

Îi dezvoltă încrederea și stima de sine

LP Pachet complet materiale

Devine mai rezistent în rezolvarea problemelor

LP Pachet complet materiale

Îi crește dorința de a învăța

LP Pachet complet materiale

Îl învață să nu îi fie frică de eșec

LP Pachet complet materiale

Îl încurajează să încerce noi provocări

Preț listă 669
Preț redus 469

Ce spun copiii și părinții

Educația financiară încă de la o vârstă fragedă este unul dintre cei mai importanți piloni ai educației copiilor. În societatea modernă din ziua de astăzi este și va fi tot mai mult una dintre capacitățile cele mai căutate, valorate și de folos atât tinerilor cât și adulților.
Vlad
Tatăl Ioanei
Fetița mea, Natalia, la prima oră s-a rușinat și a ieșit :). La a doua oră a intrat împreună cu verișoara ei, Daria. Natalia nu a avut curajul să apară în fața camerei și să vorbească dar a ascultat toată ora și v-a "cunoscut". Vinerea aceasta a zis că vrea să intre și ea :). A adus și un coechipier, pe Daria, care a fost foarte încântată de ora, o sa cumpere și ea cursul și o să vi se alăture amândouă vineri.
Olga
Mămica Nataliei
Copiii sunt încântați, au început să facă planuri. Să ne întrebe ce înseamnă costurile, cum se cuantifică munca ta, cum poți să faci un site online.
Adrian P. (Cluj)
Mama lui Lara și Victor

Ce primești în pachetul Kidprenor:

Carte kidprenor

Cartea „Antreprenori mici cu idei mari” în format PRINT

10 capitole ce îi explică copilul tău ce înseamnă să fii un antreprenor, până la cum să facă networking și cum să treacă peste diferite obstacole

Caiet de lucru

Caietul de Lucru
în format PRINT

1 caiet de lucru ce păstrează structura videourilor și îi permite copilului tău să pună în practică ceea ce învață!

Ghid cu idei

Ghidul cu 50 de idei creative de afaceri în format PRINT

50 de idei din care copilul tău poate alege ceea ce i se potrivește cel mai bun, știind în același timp și costurile reale!

Platforma de e-learning

Acces în platforma de tip e-learning

Ne-am asigurat că structurăm toate informațiile astfel încât să fie ușor de accesat ori de câte ori copilul tău dorește să le parcurgă.

Modulul video

Modulul video

Ai acces la 19 videouri care îl vor duce pe copilul tău printr-o călătorie, de la cum să găsească ideea de afacere potrivită pentru el, la cum să o pună în practică, dar și ce greșeli poate face pe parcurs

Preț listă 669
Preț redus 469

Acum Kidprenor a ajuns și în România

Copiii de astăzi sunt antreprenorii de mâine, așa că, acest program online este aliatul perfect pentru orice copil curios, cu imaginație și plin de idei, care își dorește să experimenteze universul antreprenorial al adulților, modelat într-o manieră potrivită vârstei lui.

Kidprenor a ajutat și inspirat peste 200,000 copii din întreaga lume până acum. Îți dorești ca și copilul tău să aibă șansa de a fi un antreprenor de succes?

Știm că în școli nu există, cel puțin momentan, o materie care să pună accentul pe noțiuni practice despre antreprenoriat. În plus, timpul nu este întotdeauna cel mai bun prieten al părinților, încât să se ocupe ei și de această parte fundamentală în dezvoltarea unui copil. 

Credem că Kidprenor este cea mai bună metodă prin care copilul tău să se pregătească pentru viitor și să devină cea mai bună versiune a lui și ne dorim să ducem acest proiect la 5000 copii din România și să îi ajutăm să își transforme visurile în realitate.

LP Pachet complet materiale

Bogdan Cotiso Nistorică

Am fondat propria mea școală de dans pe când eram încă pe băncile Facultății de Litere din Cluj, în anul 2009. 

Pasiunea pentru educația non-formală prin dans, împletită cu calitățile antreprenoriale acumulate prin expunerea la acest mediu timp de peste 11 ani, m-au făcut să simt că oamenii au nevoie de o schimbare a modului în care privesc educația și mai ales, dezvoltarea financiară

Faptul că sunt tatăl unui băiețel minunat de 6 ani, mi-a întărit și mai tare viziunea că acest tip de educație este esențial. 

Copiii ar trebui să fie expuși încă de mici la aceste concepte de tip antreprenorial, cât încă mintea lor le poate transpune la nivel de joacă. Astfel, vor vedea procesul de câștigare a banilor ca pe o joacă atunci când vor crește mari.

 

Valentin Maior

Am crescut într-o familie de profesori, de unde probabil am și preluat pasiunea pentru educație. De mic copil mi-a plăcut să lucrez ca să am proprii bani, iar mai apoi mi-am început cariera de programator, în Cluj-Napoca.

După o perioadă de aproximativ 10 ani în domeniul dezvoltării de software și dupa revenirea în țară de la Paris (2014-2017) am devenit antreprenor full time. În momentul de față sunt cofondator și investitor în companii din domeniul IT și cofondatorul Kidprenor (proiectul de suflet).

Îmi place să observ lucrurile frumoase din jurul meu, să colaborez cu oameni cu viziune pe termen mediu și lung și să adaug valoare în tot ceea ce fac. Susțin și cred în valorile din România, și am încredere că împreună, putem construi un viitor mai bun pentru copiii noștri, dacă alegem să ne implicăm.

 

,,Dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții, care nu îl așteaptă.” Woody Allen.

 

Momentul potrivit nu vine niciodată, momentul potrivit este aici și acum. Însă mulți dintre noi ne punem piedici inventând și căutând scuze și argumente pentru a mai amâna puțin momentul.

Dacă stai deoparte și aștepți momentul “potrivit”, copilul tău va pierde timp, șanse și oportunități importante, așa că NU AȘTEPTA momentul potrivit,  lasă-l să ÎNCEAPĂ cu resursele pe care le are în prezent!

Doar acționând, vei descoperi în copilul tău abilități despre care poate nici nu știai că le are. Spune DA provocărilor și îți vei dovedi ție însuți că ești în stare să obții lucruri MARI, la care până acum nici nu îndrăzneai să visezi.

Preț listă 669
Preț redus 469


Garanția ZERO riscuri asigurată!

 

Suntem convinși că o să-ți placă tare mult acest curs și ție și copilului tău. Cu toate acestea, dacă din orice motiv vei decide că nu este pentru tine, ai 30 de zile  la dispoziție în care poți cere banii înapoi. În tot acest timp, copilul tău poate viziona  lecțiile video și se poate familiariza cu cărțile print. Te asigurăm că kidprenorul tău va avea parte de multe informații și sfaturi extrem de utile ce îl vor ajuta să facă primul pas în lumea antreprenoriatului. 

Totuși, dacă ți se pare că acest pachet nu e pentru copilul tău, ne poți trimite un email la contact@kidprenor.ro în termen de 30 de zile de la achiziționarea cursului și-ți vom înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație. E atât de simplu!

LP Pachet complet materiale

Întrebări și răspunsuri

Formatul în care sunt disponibile este atât digital, cât și print. 


La achiziționare, vei primi un email cu detaliile de acces pe o platformă de tip e-learning unde vei găsi materialele pdf, audio și video. 


Materialele pe care le găsești în program conțin exemple de alți Kidprenori care și-au început propriile afaceri, fișe de lucru, chestionare, teste, exerciții etc., care să îl ajute pe copilul tău să pună în practică toate informațiile teoretice pe care le va parcurge.


Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Cu toate acestea recomandarea minimă este să știe să citească și să scrie pentru a putea beneficia la maxim de sesiunile interactive.


Scopul principal al acestor materiale este să îi învețe pe copii despre lumea minunată a antreprenoriatului, prin intermediul un limbaj simplu și ușor de înțeles care să îi stârnească interesul și curiozitatea. Pe lângă asta, cu ajutorul cărții și caietului de lucru Kidprenor, copiii își vor dezvolta imaginația și aptitudini precum curajul, perseverența, determinarea, focusul, responsabilitatea și încrederea în sine.


Acccesul la materialele print și digitale este nelimitat.


Dacă le parcurge pe platforma noastră de e-learning, da, este necesară o conexiune la Internet și un dispozitiv de pe care să le acceseze. 

Da, plănuim să organizăm și activități offline unde copiii să interacționeze unii cu ceilalți, să facă schimb de idei, sub atenta îndrumare a unor specialiști care să îi ajute să pună ideile în practică. 

Da. Există o comunitate online Kidprenor, sub forma unui grup privat de Facebook unde părinții copiilor și Kidprenorii să se cunoască și să își împărtășească experiențele, reușitele, provocările și să se ajute unii pe alții.

Oferta este valabilă până în data de 9 Februarie la ora 23:59.

Zile
Ore
Minute
Facebook
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp