Kidprenor – educație antreprenorială pentru copii

Părinții de kidprenori își pot planifica vara!

Tabara Kidprenor 2024

Am dat startul înscrierilor pentru Tabăra Kidprenor 2024

Dacă ai mai interacționat deja cu unul dintre produsele noastre, ghidul gratuit, ora demo sau Academia Kidprenor, atunci te vei bucura să afli despre tabăra care se organizează în spatele cortinei. 

Suntem deja la ediția a III-a a taberei și fiecare dintre ele ne-a dat ocazia să devenim din ce în ce mai buni, datorită dedicării noastre pentru progres și a feedback-ului vostru. 

La cererea voastră, ediția aceasta se organizează și în formatul de o săptămână, pentru ca fiecare copil să se bucure din plin de experiența taberei Kidprenor. 

Așadar, avem: 

 • Tabăra Exploratorii Kidprenor din 5-7 iulie, potrivită pentru copiii de 8-13 ani care fac cunoștință pentru prima dată cu lumea antreprenoriatului;

 • Tabăra Liderii Kidprenor din 7-13 iulie, potrivită pentru copiii de 8-13 ani care fac deja parte din Universul Kidprenor prin particparea la programele noastre (Academia Kidprenor).

 

Cu alte cuvinte, indiferent că al tău copil a luat sau nu contact cu universul Kidprenor, tabăra e locul perfect în care să-și descopere sau să-și dezvolte abilitățile de tânăr antreprenor! 

 

Și hai să-ți mai dăm câteva motive în plus pentru care suntem siguri că tabăra e locul ideal pentru vacanța de vară a copilului tău, dar și pentru tine: 

 • micuțul tău va învăța cum să își transforme pasiunile în afaceri;

 • îi vor fi cultivate și încurajate abilități precum: disciplina, gândirea critică, gestionarea emoțiilor, comunicarea, colaborarea, creativitatea;

 • va pune în aplicare tot ce învață, prin experimentare și joacă, pentru a rezolva provocări captivante;

 • va exersa cum să vorbească în public mai relaxat;

 • …dar și cum să își dezvolte abilitățile de leadership și lucru în echipă;

 • va crea un plan de afaceri inspirat de pasiunea sa,

 • va socializa și va face schimb de idei cu alți copii care împărtășesc aceleași pasiuni.

 

Iar pentru tine, ca părinte, e perfect deoarece: 

 • vei putea fi alături de copilul tău, dar fără să te îngrijorezi constant despre lista activităților de făcut pentru a-l ține ocupat pe cel mic; 

 • te poți bucura în tihnă de câteva zile de relaxare, fără grija copilului, pe care îl poți vedea oricând la activități;

 • ai ocazia să cunoști alți părinți de kidprenori și, de ce nu, să legați prietenii.

 

Cât despre activități, ele sunt variate și echilibrate, de la cele indoor la cele outdoor. Găsești programul detaliat pe ore pe pagina despre tabără. De exemplu, în ediția anterioară, copiii au avut ca activitate principală transformarea ideilor în produse sau servicii care apoi să devină propriul business. Fiecare echipă a primit finanțare de la Banca Kidprenor și au învățat să aplice conceptul Business Model Canvas, adică să-și planifice și să-și structureze afacerea, să-și identifice resursele necesare, dar și cum să o promoveze. 

 

Micuții au primit provocarea de a-și gestiona eficient resursele financiare primite și de a lucra în echipă, de a lua decizii sau de a-și asuma riscuri calculate și… creativitatea lor ne-a surprins, ca de fiecare dată! Atât pe noi, cât și pe părinți, care au fost tare mândri de copiii lor. 

 

Spunem cu mândrie că activitățile din edițiile trecute au avut un real succes și abia le așteptăm pe cele de anul acesta.

 

Nu-i așa că ți-ar fi prins bine o Tabără Kidprenor când erai copil, să te ajute să construiești de mic o bază puternică și sănătoasă pentru viitor? Exact așa ne-am zis și noi. Și apoi… am creat Kidprenor!

 

Alătură-te și tu părinților și kidprenorilor în tabără! Abia așteptăm să vă cunoaștem!

 

*În perioada 1 februarie – 15 martie beneficiezi de reducerea Early Bird, așa că profită și înscrie-te acum!

 

Abia așteptăm să te cunoaștem!

 

Cu entuziasm, 

Echipa Kidprenor 💜