Kidprenor – educație antreprenorială pentru copii

Tu unde mergi la vară cu copilul tău?

Natura a început să dezmorțească și soarele parcă începe să ne ia în brațe din ce în ce mai des. Temperaturile încep să crească ușor, ușor iar gândul nostru deja zboară spre vacanța de vară. 

Însă cum orice vacanță cu copiii se cere planificată din timp, am decis să-ți venim în ajutor. 

Așadar, dacă micuțul tău are vârsta cuprinsă între 6-13 ani, află că la Kidprenor îl poți înscrie la una dintre cele două tabere de antreprenoriat pe care le organizăm în iulie. 

Tabăra scurtă, de 3 zile, este destinată celor care află pentru prima dată despre antreprenoriat, iar cea mai lungă, de 7 zile, copiilor care au participat deja la cel puțin un program Kidprenor

Vestea grozavă e că dacă îți dorești să-ți înscrii micuțul la tabăra de o săptămână, dar nu a parcurs încă nici un modul din Kidprenor, îl poți înscrie acum, și ai posibilitatea să alegi această opțiune. 

Kidprenor e programul de educație antreprenorială & financiară pentru copii, locul în care conceptele complexe din lumea adulților sunt transformate, prin joc, pentru a fi înțelese de cei mici. 

Instructorii noștri au experiență de peste 10 ani în antreprenoriat, astfel că ei împărtășesc nu atât din cunoștințele dobândite din cărți, cât din cele dobândite pe propria piele. 

Dacă încă mai stai pe gânduri, îți lăsăm mai jos o poză cu beneficiile ambelor tabere

Tu unde mergi la vară cu copilul tău?

Abia așteptăm să vină vara și mai ales, să te cunoaștem! 

Cu zâmbete,

Kidprenor 💜